21.01.2022 |
Territoris.cat

La Cursa del Sant Crist de Balaguer suprimeix les proves infantils i la de deu quilòmetres

Com a novetat d’enguany, també hi haurà classificació per equips. Aquesta classificació tindrà en compte els temps dels 4 primers classificats de cada equip, tant masculí com femení.

Sortida de la Cursa del Sant Crist de Balaguer de 2014
Sortida de la Cursa del Sant Crist de Balaguer de 2014
La Cursa del Sant Crist de Balaguer suprimeix les proves infantils i la de deu quilòmetres

La Cursa del Sant Crist de Balaguer, restringirà la competició de la trenta-quatrena edició a la prova de cinc quilòmetres, suprimint les curses infantils i la de deu quilòmetres, segons han informat els Maratonians del Segre, organitzadors de la competició atlètica. La cursa, puntuable per la Lliga Ponent, tindrà lloc el dissabte 7 de novembre, amb un circuit urbà més pla i ràpid.

Cartell 2014El lliurament de pitrals i xips es dura a terme a partir de dos quarts de quatre de la tarda, en el Pavelló Molí de l'Esquerra. La sortida està prevista a partir de les cinc de la tarda, i el lliurament de trofeus una hora més tard. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica i un bon berenar, i hi haurà trofeus als primers de la general i per categories.

Els carrers per on passarà la cursa seran, després de la sortida al pavelló Molí de l'Esquerrà en direcció Pere III fins a la rotonda de Pau Casals, el passeig de l'Estació, a Pau Casals es girarà a la dreta i es pujarà tot Pere III, fins a la rotonda del Parador, es girarà a l'esquerra, es creuarà el Pont de Sant Miquel, carrer del Pont, carrer Sant Jaume, carrer d'Avall, plaça del Mercadal, carrer Teixidors i Àngel Guimerà fins a la cruïlla del Teatre Municipal, es girarà a l'esquerra dos cops fins als semàfors del Pont Nou, Pont Nou fins a Pau Casals i tot Pere III fins al pavelló Molí de l'Esquerrà, on estarà situada d'arribada.

Com a novetat d’enguany, també hi haurà classificació per equips. Aquesta classificació tindrà en compte els temps dels 4 primers classificats de cada equip, tant masculí com femení. Seran considerats del mateix equip, tot/es aquells/es que s'inscriguin amb el mateix nom de club o equip, no necessàriament hauran de ser d'un club esportiu.

La Cursa del Sant Crist de Balaguer suprimeix les proves infantils i la de deu quilòmetres
comentaris