La Cursa del Sant Crist de Balaguer suprimeix les proves infantils i la de deu quilòmetres

Com a novetat d’enguany, també hi haurà classificació per equips. Aquesta classificació tindrà en compte els temps dels 4 primers classificats de cada equip, tant masculí com femení.

Sortida de la Cursa del Sant Crist de Balaguer de 2014
photo_camera Sortida de la Cursa del Sant Crist de Balaguer de 2014

La Cursa del Sant Crist de Balaguer, restringirà la competició de la trenta-quatrena edició a la prova de cinc quilòmetres, suprimint les curses infantils i la de deu quilòmetres, segons han informat els Maratonians del Segre, organitzadors de la competició atlètica. La cursa, puntuable per la Lliga Ponent, tindrà lloc el dissabte 7 de novembre, amb un circuit urbà més pla i ràpid.

Cartell 2014El lliurament de pitrals i xips es dura a terme a partir de dos quarts de quatre de la tarda, en el Pavelló Molí de l'Esquerra. La sortida està prevista a partir de les cinc de la tarda, i el lliurament de trofeus una hora més tard. Tots els participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica i un bon berenar, i hi haurà trofeus als primers de la general i per categories.

Els carrers per on passarà la cursa seran, després de la sortida al pavelló Molí de l'Esquerrà en direcció Pere III fins a la rotonda de Pau Casals, el passeig de l'Estació, a Pau Casals es girarà a la dreta i es pujarà tot Pere III, fins a la rotonda del Parador, es girarà a l'esquerra, es creuarà el Pont de Sant Miquel, carrer del Pont, carrer Sant Jaume, carrer d'Avall, plaça del Mercadal, carrer Teixidors i Àngel Guimerà fins a la cruïlla del Teatre Municipal, es girarà a l'esquerra dos cops fins als semàfors del Pont Nou, Pont Nou fins a Pau Casals i tot Pere III fins al pavelló Molí de l'Esquerrà, on estarà situada d'arribada.

Com a novetat d’enguany, també hi haurà classificació per equips. Aquesta classificació tindrà en compte els temps dels 4 primers classificats de cada equip, tant masculí com femení. Seran considerats del mateix equip, tot/es aquells/es que s'inscriguin amb el mateix nom de club o equip, no necessàriament hauran de ser d'un club esportiu.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement