Les Garrigues i el Pla d’Urgell entre els 5 millors del patinatge europeu

Les Garrigues i el Pla d’Urgell han aconseguit grans resultats en classificar-se entre els 5 millors en la primera jornada de la 2a Copa de les Nacions de patinatge artístic, que s’ha disputat a Lleida, els dies 30 i 31 d’octubre.

<p>Metralletes de Torregrossa</p>
photo_camera Metralletes de Torregrossa

El patinatge de les Garrigues i el Pla d’Urgell ha aconseguit grans resultats en classificar-se entre els 5 millors en la primera jornada de la 2a Copa de les Nacions de patinatge artístic, que s’ha disputat al Pavelló Barris Nord de Lleida, els dies 30 i 31 d’octubre.

Així, per la part garriguenca, l'equip de Grup de Xou del Club Hoquei Juneda ha obtingut una excel·lent medalla Equip de patinatge Junedade bronze en la categoria de Grups Xou Petits, aquells en què competeixen equips d'entre 6 i 12 patinadors. Juneda, que va aconseguir la quarta plaça tant al Campionat de Catalunya com al d'Espanya, es va guanyar la plaça al quedar entre els sis primers en l'Europeu i aquest cap de setmana, a Lleida, ha aconseguit ser al podi.

A més, per la part del Pla d’Urgell, l’equip de Grup de Xou del Club Esportiu Patí Torregrossa, que ha participat en qualitat de convidat per l'organització, també ha fet una gran actuació, en quedar en cinquena posició. El primer lloc ha estat per al Black Rocs de França, i l'equip tarragoní de l'Aldea ha quedat en segona posició.

En aquesta segona Copa de les Nacions de patinatge artístic, en la modalitat de Grups Xou, hi ha participat més de 350 patinadors d'Itàlia, Alemanya, França, Andorra i Espanya. La competició, que es va començar a disputar el 2014 a Girona, només se celebra quan el Mundial té lloc fora d'Europa, com ha sigut el cas d'aquest any, que es va fer a Colòmbia, en què va ser bronze la lleidatana Mònica Gimeno.

Comentaris