David Martínez i Laia Andreu guanyadors absoluts de la Mitja de Mollerussa

Mitja Marató de Mollerussa amb més d'un miler de participants
photo_camera Mitja Marató de Mollerussa amb més d'un miler de participants

Els atletes David Martínez i Laia Andreu han sigut els guanyadors absoluts de la Mitja Marató de Mollerussa, tercera cita del circuit Mitges de Ponent, que s'ha celebrat aquest diumenge, la trenta-unena edició de la convocatòria atlètica que ha reunit més d'un miler de participants. Organitzada per l'AA Xafatolls i l'Ajuntament de Mollerussa, la cita arribava després de les disputades a Balaguer i Tàrrega abans de l'estiu dins les Mitges de Ponent, un circuit que ara ja només tindrà una prova pendent, la de Lleida, programada pel 18 de novembre.

David Martínez guanyadors de la Mitja Marató de MollerussaDavid Martínez de l'Avinent Manresa, ha trepitjat l'arribada pel davant de José Manuel Vieito de l'Atletismo SAR Vermú Petroni, i seguit de Ricard Pastó dels Xafatolls. Pel que fa a les dones, la guanyadora ha estat Laia Andreu del CA Granollers, seguida de Recuerdo Arroyo del Triarii, i d'Anna Artal del CE Sanlòria.

Víctor Puyuelo del CA Oroel Jaca, seguit de Ramon Linares del CA Granollers i de Khalid Kharbouch de l'Avinent Manresa, han estat els classificats en els 5 quilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent. En la categoria femenina el triomf ha estat per a Jone Zabaleta de l'At. San Sebastián, seguida per Maria Bertran de l'Esports Truga, i per Roser Xipell del Corre i Vola.

Laia Andreu guanya la Mitja Marató de MollerussaEl recorregut de la mitja tenia un tram urbà sortint de Mollerussa, passava en algun tram pels termes de Golmés i Miralcamp i acabava a Mollerussa, mentre que el de la cursa curta era íntegrament urbà. La sortida de les dues proves s'ha ubicat al Camp de Futbol Municipal i l'arribada era al Parc Municipal.

Tots els participants que han acabat la cursa han rebut una samarreta tècnica commemorativa de màniga curta d'alta qualitat. Hi ha hagut servei de dutxes i vestidors al Pavelló Poliesportiu Municipal, al costat de l'arribada, i també servei de guarda-roba, massatges i crioteràpia.

Comentaris