La Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana commemora el desè aniversari amb més de 700 participants

Al voltant de 700 atletes van participar en la desena edició de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana 1
photo_camera Al voltant de 700 atletes van participar en la desena edició de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

Jordi Trepat i Laura Gómez s'han proclamat guanyadors de la desena edició de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, una convocatòria que impulsa el Club Atlètic Ivars i l'Ajuntament d'Ivars d'Urgell, en la que hi van participar al voltant de 700 atletes, que van participar en les curses de 5, 7 i 10 quilòmetres.

Arribada de Lauta GómezEn la prova de 10 quilòmetres van seguir a Jordi Trepat, en la segona posició Antoni Carulla i Nil Bacardit, i en la secció femenina, després de la Laura Gómez, travessava la meta Mireia Sosa, seguida de Gemma Bonjorn.

Pel que fa a la distància curta el millor temps l'obtenia Sergi Nunes, seguit de Sergi Bernaus, i Sergi Martínez, i pel que fa a les fèmines la primera classificada va ser Maria Bertran, seguida d'Antònia Argilés, i Laura Pallejà.

Jordi Trepat en l'arrivada de la Volta a l'EstanyTotes les curses tenien l'encant que el recorregut transcorria per un entorn inigualable que permet gaudir alhora de l'esport i de la natura, amb uns trajectes iguals que els de les edicions anteriors (40% asfalt, 60% terra). Tots els participants han rebut com a obsequi un fantàstic paravent Tuga Active Wear amb un disseny personalitzat per aquesta desena edició. S'ha comptat amb el suport d'un centenar de voluntaris i amb l'animació de les BandTokades de Cervera i d'una nova banda local d'Ivars.