La Fita Alta Madness, el repte extrem més solidari de Ponent

Participants en la Fita Alta Madness
photo_camera Participants en la Fita Alta Madness

El dissabte 6 de juliol deu atletes privilegiats participaran en una de les proves extremes més solidàries de Ponent La Fita Alta Madness, el repte de dur a terme un centenar de pujades i baixades, en el menor temps possible, d'un tram de rampa del circuit d'autocròs de Mollerussa. Representa un recorregut de poc més de set quilòmetres amb un desnivell positiu de set-cents metres. Els atletes han accedit als dorsals solidaris participants en la subhasta, que ha permès recollir 3.186 euros.

El Lluc, amb els seus pares i memebres de l'organització de Fita Alta MadnessEl vessant solidari de la prova sorgeix del cas del Lluc, un nano de Manlleu que pateix la malaltia miopatia miotubular, minoritària i desconeguda, per la qual cosa els quatre instigadors de la convocatòria, capitanejats per Jordi Balaguer, amb el suport d l'Ajuntament de Mollerussa an decidir dedicar la recaptació a investigar la malaltia.

La recaptació s'ha anat incrementant any rere any, entre la subhasta dels dorsals i la participació del públic assistent, dels 2.500 de la primera prova als 6.000 de la tercera en total 13.000 euros en tres edicions, que es van destinar a la recerca de la miopatia miotubular. Aquest any la xifra dels dorsals queda una mica per sota de la passada edició, però els organitzadors esperen una important afluència de públic per poder incrementar la recol·lecta. LA FITA ALTA MADNESS Recauda 3000 euros (4)

Així mateix, qui vulgui pot fer un donatiu directament al compte corrent de la cursa: ES34 0081 0139 1700 0137 2540

L’any passat, amb els pares del Lluc vam voler ser doblement solidaris. Ells, qui per desgràcia coneixen moltes malalties minoritàries, van voler donar la meitat de la recaptació per a poder investigar una altra malaltia, la neurofibromatosis (http://www.acnefi.org). Aquest any donaran la meitat a la fundació ImpulsaT (http://impulsate.org) per a l’estudi de la Distròfia Muscular Congènita per Dèficit de Merosina (també coneguda com DMC-LAMA2).

Comentaris