La FruiTrail Aitona, nova aturada de les Trail Running Series Lleida diumenge dia 20

La prova oferirà dos recorreguts, de 14 i 9 kilòmetres, amb moltes zones de sender aptes per córrer

El pódium  de la Fruiturisme d'Aitona 2015
photo_camera El pódium de la Fruiturisme d'Aitona 2015

Les Trail Running Series Lleida no s’aturen i, després de la prova celebrada a Àger el cap de setmana passat, tornen aquest diumenge 20 de març a les 10.00 hores amb la FruiTrail Aitona, una cita que es presenta amb dues propostes de recorregut, de 14 i 9 kilòmetres.

Pel que fa a la cursa llarga, amb un recorregut de 14,5 kilòmetres, té un desnivell positiu de 320 metres i avituallaments als 3, 6,8 i 10,7 kilòmetres. El terreny presenta 2 kilòmetres de pista en bon estat, 1 de pista en estat deficient, 1 d'asfalt, 9 de sender apte per córrer i 1 de zona tècnica complicada de córrer. La cursa curta té 9 kilòmetres de recorregut, un desnivell positiu de 188 metres i avituallaments als 3 i als 6,8 kilòmetres.

La lliga es compon de dotze proves i esdevé una alternativa a les curses d'asfalt

FruiTrail Aitona 3La convocatòria està organitzada per l’Associació Esportiva Ekke. Aquesta lliga es compon de dotze proves amb recorreguts que combinen la natura, un desnivell d'ascens mínim i un terreny de pistes i senders amb la intenció de tenir una alternativa a les curses d'asfalt. Les proves estan obertes a tots els atletes, amateurs i professionals, als quals els agradi l'esport i la natura.

Les dotze proves tenen característiques diferents i són: IV Nit Trail Running Montoliu de Lleida, I Km Vertical d'Àger, IV Trail Via Romana d'Àger, IV Trail Vall d'Àger, III FruiTrail Aitona, IV Trail Running Raimat, V Trenkacames de Rosselló, I Trail de Montpedró (Alfarrás), III Pujada a Sant Jordi de Camarasa, III Nit Trail Clos Pons (L'Albagés), V Tossals d'Almatret i II De l’Aiguabarreg a Montmaneu (La Granja d'Escarp).

Comentaris