04.07.2022 |
Territoris.cat

Tres guardons pel Club Tennis Mollerussa en la gala lleidatana d'aquest esport

El tennis lleidatà va celebrar un quart de segle de la seva festa anual, que en aquesta ocasió va tenir com a escenari el Palau de Congressos la llotja de Lleida

Guardonats en la Gala del tennis lleidatà en la Llotja de Lleida
Guardonats en la Gala del tennis lleidatà en la Llotja de Lleida
Tres guardons pel Club Tennis Mollerussa en la gala lleidatana d'aquest esport

El passat cap de setmana el tennis lleidatà va celebrar la seva vint-i-cinquena Gala, que reunia a tots els agents d'aquests esports en la demarcació, en el marc incomparable del Palau de Congressos la Llotja, i amb la presència de Quim Masferrer que amb el seu habitual mestratge va conduir l'acte..

La gala esportiva, que te lloc en el decurs d'un sopar va lliurar guardons i reconeixements en els àmbits del tennis de les terres de Lleida, i va comptar amb la presència del Secretari General de l'Esport, Gerard Figueras, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la FCT, Joan Navarro, i com a amfitrió Ignasi García, president Territorial a Lleida de la FCT entitat organitzadora de la Gala.

A més de guardonar els i les millors tennistes (Màsters Provincial), i els millors equips de totes les categories del 2016 (Terraferma), enguany la Gala també va incloure un reconeixement per a la Selecció Lleidatana, un projecte pioner apadrinat per Albert Costa que té més de sis anys d'història. Durant la vetllada es va aprofitar per anunciar on es farà la següent d'aquestes visites, que serà Santander del 21 al 24 de setembre.

Els guardonats en la Gala del Tennis lleidatàUn altre reconeixement especial va ser el que van rebre els lleidatans Josep Carles Mòdol (CN Lleida) i Miguel Puigdevall (CT Tarragona) amb motiu del títol aconseguit al Campionat d'Espanya de Veterans +50 de dobles. Finalment, el secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, va rebre un reconeixement pel seu suport al tennis català i en especial a la Federació Catalana.

La festa també va lliurar guardons especials a dos presidents de club que van accedir a càrrec seu durant el 2016. Es tracta de Josep Anton Ajates (CT Mollerussa) i Jordi Allué (CE Mas Duran de Cervera). Hi va haver també un premi Fair Play per a Dani Martínez (CN Lleida), un jugador que ha estat 16 mesos aturat degut a una lesió de menisc però que, durant aquest llarg període de recuperació que ara afortunadament ja ha deixat enrere, ha seguit col·laborant amb la Federació i ha continuat assistint als tornejos com a espectador.

El Club Tennis Mollerussa va rebre els guardons per l'equip Benjamí format pel Sergi Viles, el Septimiu Coborzan, el Josep Cuenca i l'Oriol Huguet, que es van proclamar campions de la Lliga Comarcal del 2016, així com el premi del subcampionat benjamí de la Lliga individual comarcal que es va adjudicar Sergi Viles. Va completar el triplet, l'equip de veterans va ser guardonat com a subcampions en la categoria Veterans +40.

Tres guardons pel Club Tennis Mollerussa en la gala lleidatana d'aquest esport
comentaris