Or i Bronze dels Xafatolls de Mollerussa al Campionat de Catalunya de relleus

Júlia Solé, Alba Potrony i Aran Ribalta van aconseguir l'or dissabte en la categoria aleví femení en la prova 3x600m, amb 5:50.98

Or i Bronze de A.A.Xafatolls al Català de relleus inteior
photo_camera Les corredores dels Xafatolls posen juntes amb la medalla aconseguida al Campionat català

Júlia Solé, Alba Potrony i Aran Ribalta, de l'Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, van aconseguir l'or dissabte passat al Campionat de Catalunya de relleus a l'aire lliure a Mataró, en la categoria aleví femení. Les corredores es van proclamar guanyadores amb 5:50.98. L'associació va participar en aquesta convocatòria amb tres equips. 

En aquesta mateixa categoria, en la prova de 4x60m, l'equip format per Mariona Garcia, Mar Serrano, Alba Potrony i Aran Badia van aconseguir el bronze amb 35.795 en una final molt disputada, després d'haver aconseguit el 5è millor temps a la semifinal. 

Mariona Garcia, Mar Serrano, Alba Potrony i Aran Badia van aconseguir el bronze amb 35.795 en una final molt disputada en la prova de 4x60m

També va participar, en categoria benjamí masculí, l'equip format per Marc Vilalta, Nil Caba, Nil Solé i David López en la prova de 4x60m, on tot i realitzar un gran relleu, no van poder aconseguir un lloc per a la final. 

Des de l'associació van destacar el "gran paper de tots els atletes i en especial de les alevines Alba Potrony i Aran Badia les quals van participar en els dos relleus el mateix dia". 

Comentaris