Antoni Carulla i Núria Ribalta es proclamen guanyadors de la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig

La cursa que organitza l'Ajuntament de Vilanova de Bellpuig, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, i la Diputació de Lleida, va reunir al voltant de 400 atletes.

Sortida de la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig.
photo_camera Sortida de la Cursa de la Guineu de Vilanova de Bellpuig.

La Cursa de la Guineu, que es va celebrar aquest diumenge a Vilanova de Bellpuig, va demostrar la lluita dels atletes lleidatans per encapçalar la Lliga de Ponent, que de moment lideren Alexandre Tàssies del C.E. Linyola-Logigràfic Esport i Toni Hermoso de Maratonians del Segre.

Els guanyadors de la Cursa de la GuineuEls líders es van quedar a les portes del triomf de la prova del Pla d'Urgell, ja que a Tàssies el va superar l'atleta del Runner's Balaguer Antoni Carulla en tan sols tretze segons. I en la categoria femenina l'atleta dels Xafatolls Núria Ribalta, superava a Hermoso en més de cinc minuts.

La cursa del 10 quilòmetres va completar pòdium en els tercers llocs amb Francisco Javier Cebrián del C.A. Fraga-Bajo Cinca i Glòria Abella del C.E. Castelldans.

En la cursa de 5 quilòmetres va vèncer Bashir Butt dels Fondistes Cervera, amb 18,10, davant de Miquel Fresneda del Logigràfic Esport i Sergi Bernaus F. Cervera, i en fèmines va guanyar Núria Esteve Lleida UA, amb 23,19, davant de la independent Olivia Bellaubí i M.Ángeles Castillo del Fraga-Bajo Cinca.

Comentaris