Nou èxit internacional del Grup de Xou del Club Esportiu Patí Torregrossa

Aquesta temporada el ball que han representat les patinadores del Torregrossa es titula La teva elecció i escenifica la lluita constant personal per no ésser manipulades i esdevenir persones lliures.

El Grup de Xou del Club Esportiu Patí Torregrossa va assolir la sisena posició en la categoria de grups petits al Trofeu Internacional de patinatge de Groupe 2015, que es va celebrar el passat cap de setmana a la població francesa de Castres, i en el que hi van participar una seixantena de clubs d'arreu d'Europa.

L'equip de patinadores de Torregrossa.Les patinadores del Torregrossa han estat les úniques lleidatanes participants del torneig i debutaven en aquest campionat després d’una temporada al màxim nivell en la que han aconseguit el subcampionat provincial, el 9è lloc al Campionat de Catalunya i el 9è lloc al campionat d’Espanya, que els va donar el bitllet per competir en l'àmbit internacional.

Tal com van valorar les mateixes patinadores aconseguir la sisena plaça en un campionat d’aquest prestigi és un gran reconeixement a tot un any de feina i esforç i consolida el club patí Torregrossa com un dels referents del patinatge lleidatà i català.

aconseguir la sisena plaça en un campionat d’aquest prestigi és un gran reconeixement a tot un any de feina i esforç i consolida el club patí Torregrossa com un dels referents del patinatge lleidatà i català

Aquesta temporada el ball que han representat les patinadores del Torregrossa es titula La teva elecció i escenifica la lluita constant personal per no ésser manipulades i esdevenir persones lliures. En aquests moments ja estan treballant en la futura temporada i el pròxim mes d’agost tindrà lloc com ve sent habitual una Gala a Torregrossa per celebrar els resultats i agrair a la població tot el suport rebut.

La progressió del Club de Torregrossa en la modalitat de xous petits ha estat aclaparadora. En els últims tres anys, a banda dels campionats provincials i de Catalunya, van participar el 2014 al Trofeu Copa Espanya de Vigo i a l'Internacional Skate Trophy de Riccione a Itàlia, amb un tercer i segon lloc, respectivament, i aquest 2015 al Campionat d’Espanya i al Trofeu de França.

Comentaris