Mollerussa reuneix 800 atletes en el 38è Cros Culleré

El Cros Culleré ha adoptat les categories federades en substitució de les escolars, un canvi que és el pas previ i indispensable per entrar a formar part del calendari de crosos de la Federació Catalana

Participants en una de les curses federades del Cros Culleré
photo_camera Participants en una de les curses federades del Cros Culleré

Iván Espílez i Eva Ribalta han estat els guanyadors de la cursa oberta, de la trenta-vuitena ediació del Cros Culleré. Espílez (AE Ekke) s’ha imposat pel davant de dos atletes del Lleida UA, Roger Farrús i Augusto Mendes. Pel que fa a les dones, Eva Ribalta (Xafatolls) ha vençut pel davant de la seva germana i companya de club, Núria Ribalta, amb Núria Esteve (Xafatolls) en la tercera posició. Cal destacar que aquesta cursa s’ha desenvolupat sobre un dels tres circuits preparats pels Xafatolls, un traçat de 1.740 al qual els homes hi ha donat quatre voltes (7 quilòmetres) i les dones tres (5,3 quilòmetres).

Participants en una de les curses del Cros CulleréEl Cros Ciutat de Mollerussa-Memorial Josep Ignasi Culleré, celebrava la trenta-vuitena, organitzat per la Regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Mollerussa i de l’Associació Atlètica Xafatolls, ha reunit 800 atletes, dels quals uns 120 pertanyien al club organitzador.

Els diferents guanyadors han estat Roger Esteve (JA Arbeca) i Marina Súria (Escatxics), en júniors; Adam Maijo (CA Ascó) i Marina Freixa (CA Ascó) en cadets; Roger Súria (Escatxics) i Júlia Díaz (Xafatolls), en infantils; Cesc Boix (Escatxics) i Maria Díaz (Xafatolls) en alevins; Jordi Estradé (JA Arbeca) i Aran Badia (Xafatolls) en benjamins; Jan Tomàs (CA Bellvís) i Edith Gurruchaga (E. Ciutat Jardí) en prebenjamins 2; i Arnau Aixalà (Xafatolls) i Mariona Marqués (Runners Balaguer) en prebenjamins 1.

Per segon any consecutiu el Cros Culleré ha col·laborat amb la campanya Posa’t la gorra de l’AFANOC, instal·lant un punt venda de gorres, que tenen com a objectiu sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Comentaris