El junedenc Ramon Barrufet, subcampió de la Lliga Catalana 2015 d'esquí alpí Infantil

El junedenc Ramon Barrufet ha quedat subcampió de la Lliga Catalana 2015 d'esquí alpí Infantil, amb un segon lloc en la categoria super gegant i un quart en la de gegant en la darrera fase de la competició.

Final Catalunya 20015
photo_camera Pòdium del Campionat de Catalunya 2015.

L’esportista junedenc Ramon Barrufet ha quedat subcampió de la Lliga Catalana 2015 d'esquí alpí Infantil, gràcies al seu segon lloc en la categoria super gegant i un quart en la de gegant aconseguits en la darrera fase de la competició.

Pel que fa a la classificació general, la corredora de LMCE Carla Vilalta i el corredor del CAEI Pol Salvat s'han proclamat els nous campions de Lliga Catalana d'esquí alpí Infantil u16 amb 1265 i 1.171 punts, respectivament. Els segons classificats han estat Carla Grau del CET amb 1.117 punts i Ramon Barrufet del CAEI amb 1.084, seguits en tercer lloc de Alba Forne de LMCE amb 1.032 punts i Arnau Casellas del GRANUEC amb 1.031 punts.

Pel que fa a la categoria u14, la corredora del CAEI Carlota Pomes i el corredor del SCC Guillem Bosh s'han proclamat els nous campions de la Lliga Catalana d'esquí alpí Infantil, amb 981 i 1.025 punts, respectivament. Els segons classificats han estat Jana Suau del GRANUEC amb 690 punts i Peir Consul del CAEI amb 960, seguits en tercer lloc de Cristina Sentis del CANMC amb 838 punts i Jordi Beascoechea de LMCE amb 890. 

Lliga Catalana Infantil per clubs 2015

El Club Campió de la Lliga Catalana Infantil ha estat el Club Aranés d'Esports d'Iuèrn (CAEI) amb un total de 8.262 punts aconseguits pels 9 corredors que han quedat entre els 10 primers classificats d'aquesta Lliga i que per tant, han pogut puntuar. Aquests corredors han estat Pol Salvat, Ramon Barrufet, Carlota Pomés, Peir Consul, Pat Miquel, Carmela Olmo, Ana Vidaor, Albert Vila i David Eseverri

El segon classificat, amb un total de 5.894 punts i 7 corredors en el Top10 de la Lliga, ha estat La Molina Club d'Esports (LMCE) amb Carla Vilalta, Alba Forné, Jordi Beascoechea, Georgina Sule, Pol Aguila, Maria Ureña i Lluc Sala.

Finalment, el tercer club que ha pujat al podi d'aquesta Lliga Catalana Infantil ha estat el Club Alpí Núria Masella Cerdanya (CANMC) amb 5.236 punts aconseguits i també 7 esportistes entre els 10 millors que han sumat punts; Cristina Sentis, Maria Relat, Jordi Costa, Enric Cortés, Sergi Cortés, Lluís Relat i Alfred Prieto.

comentaris