El junedenc Ramón Barrufet va segon en la Copa d’Espanya d’Esquí

Les estacions de Baqueira Beret i d'Espot Esquí han acollit recentment la celebració de la 1ra fase de la Copa Espanya per a la categoria infantil U16, que han col·locat el junedenc Ramon Barrufet segon en la classificació de la Copa Espanya.

IMG_Fase Espot final
photo_camera IMG_Fase Espot final

Les estacions de Baqueira Beret i d'Espot Esquí han acollit recentment la celebració de la 1ra fase de la Copa Espanya per a la categoria infantil U16, que han col·locat el junedenc Ramon Barrufet segon en la classificació de la Copa Espanya. A Beret es van celebrar dos Súper Gegants el divendres, per continuar amb dos Eslàloms a Espot dissabte i diumenge, respectivament.

Ramon Barrufet del club CAEI es va proclamar sots campió dels nois, per darrera de Marc Sánchez, de la federació aragonesa; i Carla Grau, del club CET, campiona de les noies, del primer Súper Gegant celebrat a Baqueria. Grau també va pujar al podi del segon Súper Gegant com a 2ona classificada, seguida en 3er lloc de la corredora de LMCE, Carla Vilalta

Pel que fa als dos Eslàloms celebrats a Espot Esquí, Carla Grau i Pol Salvat, del club CAEI, es van proclamar campions en el primer, seguits en 2ona posició de Carla Vilalta i en 3er lloc de Ramón Barrufet, qui també va fer la 2ona millor marca al segon Eslàlom d'Espot, seguit en 3era posició de Carla Vilalta i Pol Salvat.  Aquestes dues proves celebrades a l'estació d'esquí d'Espot han conformat a més el 4t Premi Gran Pallars

El seu entrenador comenta que els resultats ens han sorprès perquè no havíem entrenat en neu dura i que ens queda molta feina per ser competitius a nivell internacional. La segona fase es disputarà a Formigal a finals de febrer.

Comentaris