El juvenil dels Xafatolls, Arnau Monné, es proclama cinquè al Campionat d'Espanya de Pista Coberta

En la prova de 60 metres llisos, l'atleta es va quedar a la final a tan sols una centèsima de pujar al podi

XAFATOLLS  ARNAU MONNÉ, 5è al Campionat d'Espanya de Pista Coberta 1 inteior
photo_camera L'Arnau va disputar la final on es trobava entre els 8 millors velocistes de l'Estat espanyol

Arnau Monné, atleta juvenil de l'Associació Atlètica Xafatolls ha disputat aquest passat cap de setmana el Campionat d'Espanya de Pista Coberta celebrat a Sabadell on va aconseguir la 5a posició en la prova de 60 metres llisos.

L'atleta del club mollerussenc va disputar al matí les sèries eliminatòries, a la tarda la semifinal i al vespre disputava la final on es trobava entre els 8 millors velocistes de l'Estat espanyol. En aquesta final, les medalles van estar molt cares i aquest es va quedar a tan sols una centèsima de pujar al podi. El guanyador de la prova va ser Gerard Sapena del club València Esports, el sotscampió i medalla de plata va ser per Oscar Izquierdo del CA Esparta i el bronze per Santiago Represas del Club Atletismo Sada.

En aquest campionat també hi van participar altres atletes lleidatans com són Bernat Erta del FC Barcelona que també ha assolit un 4t lloc a la final de la prova de 400 metres llisos; Daniel Cogui del Lleida UA assolint la 9a posició en llançament de pes, i Irina Belmonte també del Lleida UA que va aconseguir classificar-se per a les semifinals de la prova de 60 metres tanques.