L'Andorra Ultra Trail Vallnord obre les inscripcions

2.850 dorsals estaran disponibles en les cinc curses que es proposen per l’edició del 2015

Andorra Ultra Trail Vallnord
photo_camera Andorra Ultra Trail Vallnord

L’Andorra Ultra Trail Vallnord torna a engegar la maquinària de cara a l’edició del 2015. Avui s’obren les inscripcions de la que serà la setena edició d’un esdeveniment que ja s’ha consolidat com una de les cites imperdibles dins el circuit mundial de curses per muntanya.

Per l’edició de 2015, que es disputarà entre el 25 i el 28 de juny de 2015, l’organització proposa fins a 2.850 dorsals, repartits en cinc proves de diferents distàncies.

La prova reina, la Ronda dels Cims, amb els seus 170km i 13.500m de desnivell positiu acollirà fins a 400 corredors, que viuran aquesta increïble aventura a través dels cims més emblemàtics d’Andorra. Tots aquells que vulguin participar-hi hauran d’acreditar experiència en curses d’ultra resistència, tal i com es detalla a la web.

Pel Mític, de 112km i 9.700m de desnivell positiu, s’hi podran inscriure fins a 550 corredors. Aquesta prova mítica els permetrà descobrir els paratges més salvatges del país dels Pirineus.

La tercera i última prova de llarga distància, el Celestrail, de 83km i 5.000m de desnivell positiu també podrà acollir 550 corredors. Aquesta prova, en la clàssica distància de 50 milles, permet als corredors descobrir el paisatge d’Andorra sota la llum de la lluna plena.

La Marató dels Cims, que es va celebrar per primera vegada aquest 2014 amb molt d’èxit, tornarà a disputar-se el 2015 amb 750 inscripcions possibles. Seran 42km i 3.000m de desnivell positiu a través de les valls del nord d’Andorra.

Finalment, i com cada any, també se celebrarà una marxa solidària, el Solidaritrail, de 10km que amb 600 places tornarà a ser una trobada popular de tots els amants de la natura.

En totes les curses caldrà presentar un certificat mèdic per tal de poder-hi participar. Fins el 31 de desembre les inscripcions tindran un descompte en el preu, anant des dels 11€ fins els 145€. Els preus, així com tots els detalls de les diferents proves i el procés d’inscripció es poden consultar a la web.

Un any més, doncs, l’esforç, l’amor per la muntanya i la solidaritat tornaran a coincidir en la celebració de l’Andorra Ultra Trail Vall Nord.

comentaris