Vila-sana organitza la seva primera prova atlètica

L'Associació Esportiva Vila-sana, organitza el primer esdeveniment esportiu, amb el suport de l'Ajuntament i del Consell Esportiu del Pla d'Urgell, que espera la participació de mig miler d'atletes.

L'alcalde Joan Ramon Sangrà, i el president del Consell Esportiu Ramon Parramon.
photo_camera L'alcalde Joan Ramon Sangrà, i el president del Consell Esportiu Ramon Parramon.

Vila-sana prepara amb entusiasme la seva primera prova atlètica dels jocs esportius escolars, de la mà de l'Associació Esportiva Vila-sana. Una competició que han batejat com a Cros el Plataner, donat que el circuit discorre pel parc de lleure de la localitat, en el que es troba un plataner centenari.

La prova atlètica, en la que col·labora l'Ajuntament, i el Consell Esportiu del Pla d'Urgell, se celebrarà el diumenge 30 de novembre, i espera la participació de mig miler d'atletes de la comarca. Els organitzadors han habilitat una pista de tres quilòmetres al voltant del circuit de BMX, que es troba en el parc, en el que s'habilitaran distancies per les diferents categories.

La jornada esportiva comptarà amb la col·laboració de l'AMPA de l'escola Mossèn Ton Clavé, i l'Associació de Dones de Vila-sana, que han organitzat una xocolatada en benefici de la Marató de TV3. També cal recordar que el cartell del Cros el Plataner es va seleccionar en el concurs organitzat entre els alumnes de l'escola local, en el que van resultar guanyadors la Noemi Moreno i l'Huiqi Lin.

Comentaris