Nova incorporació estrella al CTT Mollerussa amb Oriol Monzó

Monzó jugarà a la categoria de plata de tennis taula espanyol després de 21 anys militant a la Superdivisió
Oriol Monzó en un partit ©CTTMollerussa
photo_camera Oriol Monzó en un partit ©CTTMollerussa

El Club de Tennis Taula de Mollerussa incorpora el fitxatge estrella d'Oriol Monzó en l'equip de Divisió d'Honor. L'esportista jugarà a la categoria de plata del tennis taula espanyol després de 21 anys de trajectòria militant a la Superdivisió.

Monzó té 38 anys i és l'actual campió d'Espanya absolut en la modalitat de dobles amb Marc Durant del CTT Borges, un títol que ha guanyat en vuit ocasions

L'equip de tennis taula mollerussenc incorpora així, un jugador estrella a la plantilla juntament amb un equip format per Eric Calderó, Albert Masip i Ivan Fernández, a falta que el club concreti un altre fitxatge. Tanmateix, el palista combinarà la lliga espanyola amb la lliga francesa, competint amb l'AS Mònaco, i la Premier League, a les files de l'Ormeau TT d'Irlanda del Nord. 

Així doncs, el CTT Mollerussa ha quedat enquadrat al grup 2 de Divisió d'Honor, juntament amb el Publimax CAI Santiago T.M d'Aragó; el Club Palma Tennis Taula de les Illes BalearsSantjosep.net; el Blanxart Xaloc Olesa; el Centre Natació Mataró; el CETT Esparreguera; el Girbau Vic TT; el Sosmatic Badalona; el CTT Olot; i el CTT Borges

Monzó debutarà amb la samarreta verda i per primera vegada amb l'equip plaurgellenc el pròxim diumenge 28 d'agost en el 1r Open Ponent que celebrarà Golmés a partir de les 9.00 hores del matí. La Federació pretén consolidar aquest torneig per tal que sigui un referent en el calendari de pretemporada de tots els palistes i el guanyador, s'endurà un premi de 100 euros, bescanviable per material esportiu.

Comentaris