28.11.2021 |
Territoris.cat

L'atleta juvenil dels Xafatolls Arnau Monné es proclama campió de Catalunya en 60 metres llisos

En la categoria Veterà, Marc Lopez va resultar sots campió en salt de llargada i Josep Ramon Sanahuja tercer en la prova de 1.500 metres

ARNAU MONNÉ Xafatolls interior
El jove del club els Xafatolls posa amb la medalla obtinguda dissabte a Sabadell
L'atleta juvenil dels Xafatolls Arnau Monné es proclama campió de Catalunya en 60 metres llisos

L'atleta de l'Associació Atlètica Xafatolls, Arnau Monné, es va proclamar dissabte passat a la Pista Coberta de Sabadell, campió de Catalunya en la categoria Juvenil de la prova de 60 metres llisos, amb un temps de 7,12", un registre que va suposar rebaixar la marca amb la qual es va classificar per a la final, amb el millor temps entre tots els atletes participants (7,18"), i millorar la seva anterior marca personal, de 7,16". Monné va confirmar així el seu gran estat de forma. 

L'Arnau va disputar també la prova de 200 metres llisos, a la qual va aconseguir ficar-se a la final i en aquesta va assolir la 5a posició. D’aquí exactament dues setmanes, aquest atleta disputarà els Campionats d’Espanya en Pista Coberta que també se celebraran a Sabadell.

Monné també va obtenir la cinquena posició als 200 metres llisos i d'aquí a dues setmanes disputarà els Campionats d'Espanya

Aquest mateix cap de setmana, s’ha celebrat també el Campionat de Catalunya en Pista Coberta en categoria Veterà on el club Xafatolls va estar representat per 4 atletes. Des de l'associació de Mollerussa destaquen el segon lloc, i per tant sots campió de Catalunya, aconseguit per Marc López en salt de llargada, amb un salt de 5,62 m, i la tercera posició, i per tant proclamant-se com a 3r millor atleta de Catalunya en la seva categoria, de Josep Ramon Sanahuja en la prova de 1.500 m, realitzant un magnífic temps de 4’27”.

D'altra banda, les competicions es continuaran la pròxima setmana amb la participació per part del club de les atletes Júlia Diaz i el Martí Solé, a la final del Campionat de Catalunya de Pista Coberta en categoria Infantil; la Núria Montalà en categoria Cadet, i l’Alba Andrés al Campionat d’Espanya Júnior a València.

L'atleta juvenil dels Xafatolls Arnau Monné es proclama campió de Catalunya en 60 metres llisos
comentaris