11.08.2022 |
Territoris.cat

Linyola commemora la primera dècada de la Cursa del Caragol

Imatge de lànterior edició de la Cursa del Caragol de Linyola 1
Imatge de lànterior edició de la Cursa del Caragol de Linyola
Linyola commemora la primera dècada de la Cursa del Caragol

El Club Esportiu Linyola (Celi) commemora aquest any el desè aniversari de la Cursa del Caragol, una convocatòria d'atletisme i activitat física que se celebrarà el diumenge 7 d'octubre, amb el suport de l'Ajuntament de Linyola. Els organitzadors proposen dos trajectes de 10 i 7 quilòmetres, que és convidaran amb una caminada popular de 7 kilòmetres, i diverses curses infantils.

Presentació de la desena Cursa del Caragol de LinyolaSegons el president del Celi, Joan Carles Grau, com a novetat enguany i per fomentar la participació dels diferents atletes, s'han establert uns preus molt reduïts en les inscripcions, una iniciativa que ha fet possible incrementar la xifra d'inscrits. Els organitzadors han dissenyat unes jaquetes i samarretes esportives, amb motiu de la commemoració de la primera dècada de la prova esportiva.

Grau ha afegit que en la cursa d'enguany s'esperen més de 700 participants, donat que l'any passat vam tenir més de 200 corredors entre les curses de 70 i 10 quilòmetres, per aquest motiu, en la desena edició és pretenem arribar als 300. A aquesta xifra s'han d'afegir els 150 caminadors i uns 250 nens, de totes les edats que participaran en les diferents curses infantils.

Proves infantils en la Cursa del caragol de LinyolaL'alcalde de Linyola, Àlex Mases, ha felicitat l Celi per la gran tasca que fa el Club, el qual, mitjançant l'esport i les diferents activitats que organitza, està atraient gent cap al municipi. Mases ha afegit que des de l'Ajuntament vetllarem perquè totes aquestes persones que vénen a participar tant en aquesta cursa, com en les altres activitats, decideixin quedar-se a passar el dia al nostre municipi, i gaudeixin de totes les activitats turístiques i culturals de Linyola i de la gran oferta gastronòmica que ofereixen els nostres restaurants.

Linyola commemora la primera dècada de la Cursa del Caragol
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement