Marc Otero i Sònia Labrador, guanyadors de la 1a Marató de Lleida

580 esportistes s’inscriuen en la jornada atlètica que ha tingut els Camps Elisis com a punt de sortida i arribada de les curses

1a Marató de Lleida. Fotografia: Mario Gascón.
photo_camera 1a Marató de Lleida. Fotografia: Mario Gascón.

Un total de 580 esportistes van participar el diumenge 30 d'octubre en la primera edició de la Marató de Lleida.

A més, també es va organitzar una cursa de 10 km i una caminada popular

La carrera de 10 quilòmetres ha transcorregut per dins de la ciutat, mentre que la Marató ha arribat fins a Benavent de Segrià i Torre-Serona, abans de retornar cap a Lleida.

Marc Otero i Sònia Labrador han estat els més ràpids en recórrer els 42,195 km de la Marató, mentre que en l’altra prova, s’han imposat Muhammad Lamin i Mireia Sosa.

En la Marató, en l’apartat masculí, Marc Otero (JA Sabadell) ha invertit un temps total de 2h35’25” en recórrer la distància, seguit de Marc Gispert (TMB) amb 2h44’.18” i Cesar Mur (El Reto de Correr) amb 2h46’00”.

En l’apartat femení, Sònia Labrador (Club Atletisme Olot) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 3h26’36”, seguida de Susana López (L’H SA) amb 3h34’36” i de Carola Muñoz (L’H SA) en tercer lloc, que ha invertit deu segons més a arribar a la meta.

En la Cursa de 10 km, en la categoria masculina s’ha proclamat campió Muhammad Lamin (AA Xafatolls) amb un temps total de 29’51”, seguit de l’independent Jordi Calafell, amb un temps de 32’34”, i de Juanma Fernández (Finques Prats Runners), amb 32’39”.

En la categoria femenina, Mireia Sosa (AA Xafatolls) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 36’05”, seguida de la independent Carla Ropero, amb 40’06”, i Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), 40’55”.

Comentaris