La Milla urbana de Sidamon serà la més solidària del Campionat de Catalunya

Milla Urbana de Sidmon - Josep M. Llovera
photo_camera Milla Urbana de Sidmon - Josep M. Llovera

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sidamon, Montse Carulla presentava orgullosa aquest divendres la cinquena edició de la Milla Urbana que organitza el petit municipi del Pla d'Urgell. Una prova atlètica que és preparar amb l'entusiasme d'un bon nombre de voluntaris del municipi.

Presentació de la Milla Urbana de Sidamon 2019La convocatòria continua mantenint tres línies d'inscripció, la primera és gratuïta, i les dues restants responen a la solidaritat dels participants, que rebran l'obsequi commemoratiu facin com o facin. Així i tot, els organitzadors donaran la recaptació que es pugui obtenir a l'Associació Down Lleida.

L'orgull de Sidamon, també és pel fet que la convocatòria atlètica ha estat inclosa en el calendari del Campionat de Catalunya de Milla Absolut i Màster.

La prova se celebrarà el 31 d'agost a partir de les 17.30 hores, amb sortida i arribada a l'avinguda Generalitat, a tocar de la pista esportiva i de la piscina de Sidamon

Presentació de la Milla Urbana de Sidamon 2019Les inscripcions per a les curses corresponents al Campionat de Catalunya s'hauran de fer a través de la Intranet de la RFEA fins al dilluns 26 d'agost, mentre que les corresponents a les curses de la cinquena Milla de Sidamon s'hauran de fer a la web www.iter5.cat i es tancaran el divendres 30 d'agost.

Aquesta edició de la Milla de Sidamon comptarà també amb una cursa Inclusiva anomenada 'Capacitats diferents', una prova per promoure la igualtat social, l'esport i la salut, l'objectiu de la qual és que tothom pugui fer esport. Serà una cursa no competitiva oberta a tothom i on s'haurà de fer una volta al circuit de 550 metres.

Els organitzadors de la Milla Urbana de Sidamon també han preparat per participants servei de guarderia, guarda-roba, massatge, escalfament amb zumba, i accés gratuït al recinte de les piscines municipals.

comentaris