Miralcamp reunirà més de 1.000 ciclistes en l'edició 2019 de la marxa BTT Catigat

Catigat 2018 - la marxa ciclo turística del Pla d'Urgell (44)
photo_camera Catigat 2018 - la marxa ciclo turística del Pla d'Urgell

El canvi de data del 28 d'abril a l'1 de maig, a causa de les Eleccions Generals, no ha sigut cap inconvenient perquè la marxa BTT Catigat 2019, tanques inscripcions quinze dies abans de la data de la prova cicloturística, amb un miler de participants, tal com preveia l'organització. Aquest va ser un dels reptes de l'edició que acollirà el municipi de Miralcamp, però els organitzadors també es van marcar l'objectiu d'incrementar la participació femenina que ha arribat al 20%.

Representacions de les entitats en la presentació Catigat 2019El CE BTT Miralcamp, que gestiona l'organització d'enguany, ha incorporat la Catigat Kids, amb l'objectiu de fomentar la participació familiar amb un circuit de 15 quilòmetres dirigit a infants i joves de 6 a 12 anys, una modalitat a la qual s'hi han inscrit cinquanta participants.

El vessant solidari de la Catigat 2019 el dirigirà a la plataforma Ellas son de aquí, un col·lectiu que impulsa la companyia Nufri, i la seva marca de pomes Livinda, amb l'objectiu de donar suports a projectes d'esport femení. Un projecte al qual es destinarà un euro de cadascuna de les inscripcions a la marxa BTT.

La Catigat es consolida com la pedalada popular amb més participació de la demarcació de Lleida i com l'atractiu turístic esportiu més potent de la comarca del Pla d'Urgell

Els participants sortiran de Miralcamp, el dimecres 1 de maig a 1/4 de 9 del matí, per recórrer algun dels tres itineraris, de 105, 75, i 42 quilòmetres amb diferents dificultats, que discorreran per tots els municipis del Pla d'Urgell i per alguns dels indrets singulars de la comarca: l'Estany d'Ivars i Vila-sana, els inferns de Miralcamp, el Bullidor, La Serra de Sidamon, El Centre de Tecnificació de BMX de Vila-sana, els bunkers de Bellvís, el Mirador del Barranc, les banquetes de la Tercera Séquia entre altres. 

comentaris