La recaptació del torneig serà en benefici del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran

En la competició solidària hi participaran els equips RDC Espanyol, el Gimnàstic de Manresa, el CE Mercantil, una selecció amb jugadors de Lleida i dues formacions del CFJ Mollerussa

Acte de presentaciò del Torneig Solidari memorial Àngel Pujol
photo_camera Acte de presentaciò del Torneig Solidari memorial Àngel Pujol

L'esport mollerussenc retrà homenatge a l'empresari i cooperant Àngel Pujol aquest dissabte 18 de juny organitzant el primer Torneig Solidari en memòria del mollerussenc, traspassat al gener de 2015. La iniciativa ha sorgit del CFJ Mollerussa i el Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, amb la voluntat que tingui continuïtat.

En el torneig hi participaran els equips de la categoria cadet, del RDC Espanyol, el Gimnàstic de Manresa, el CE Mercantil, una selecció amb jugadors de Lleida i els dos equips del CFJ Mollerussa, que començaran a competir a partir de les deu del matí.

Els sis equips, distribuïts en dos grups de 3 cada un, s'enfrontaran en partits de 40 minuts per tal d'arribar a les semifinals creuades entre els primers i els segons classificats dels dos grups de les quals n'ha de sortir els equips de la final.

El públic haurà de pagar una entrada simbòlica d'un euro, que inclourà números pel sorteig d'una panera, així mateix s'instal·larà una urna en la qual es podran fer donacions per finançar els projectes solidaris del CIS Àngel Olaran.

Comentaris