Vila-sana reivindica que el Centre de tecnificació de BMX vingui a Lleida

La Federació Catalana de Ciclisme reconeix la gran qualitat del circuit de BMX de Vila-sana, i també que l'entrenament en la rampa olímpica pot millorar el rendiment dels esportistes

La subcampiona d'Espanya Daria Torrero i al campió d'Espanya Saül Conde, amb el tècnic Marc Tugues
photo_camera La subcampiona d'Espanya Daria Torrero i al campió d'Espanya Saül Conde, amb el tècnic Marc Tugues

L'Ajuntament de Vila-sana ha dirigit una carta a la Federació Catalana de Ciclisme demanant que la demarcació de Lleida pugui ser la seu del Centre de Tecnificació de BMX de Catalunya. Una petició que el consistori argumenta en el fet que el municipi del Pla d'Urgell compta amb una pista de BMX amb prestacions úniques al territori, i per altra banda també compta amb personal tècnic especialitzat. Paral·lelament, existeix la residència d'esportistes Màrius Torres que podria acollir els joves que es volen preparar en aquesta modalitat esportiva, i compaginar-la amb els seus estudis, en l'institut del mateix nom.

La rampa olímpica en el circuit de BMX de Vila-sanaLa Federació Catalana de Ciclisme va demanar al Consell Català de l'Esport que assignes el circuit de BMX de les Arenes de Terrassa com equipament del futur Centre de Tecnificació de Barcelona. Per aquest motiu el consistori de Vila-sana i els agents implicats en la tecnificació esportiva lleidatana, van reivindicar a la Federació de Ciclisme que considerés la possibilitat de traslladar aquesta formació esportiva a terres lleidatanes, per així evitar el centralisme dels equipaments a l'àrea metropolitana.

La Federació Catalana de Ciclisme va respondre a l'Ajuntament de Vila-sana, que en el cas que el Centre de Tecnificació projectat a Barcelona es dugués a terme, comptarien amb el circuit de Vila-sana i l'equip tècnic, per fer entrenaments específics durant la temporada, de la mateixa manera que els esportistes de Ripoll es desplacen al Velòdrom de Barcelona, per als entrenaments de Pista.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement