El CA Terres de Ponent obté dues medalles d'or Campionat de Catalunya de Clubs

El Club Atletisme Terres de Ponent participava amb una reresentació de vuit equips de les categories de categoria sub10 a sub16, alguns d'ells membres de l'escola del Club Atlètic Xafatolls
Les atletes del CA Terres de Ponent @CATerresdePonent
photo_camera Les atletes del CA Terres de Ponent @CATerresdePonent

El Club Atletisme Terres de Ponent participava aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de Clubs amb una reresentació de vuit equips de les categories de categoria sub10 a sub16, alguns d'ells membres de l'escola del Club Atlètic Xafatolls. La representació lleidatana aconseguia dues medalles d'or, una de plata, i una de bronze.

L’equip sub16 femení es va emportar la medalla d’or després d’una jornada on les diferents atletes van participar en un total de 17 proves i 2 relleus, sumant punts entre ells, aconseguint marques personals i grans registres en general. Una victòria que s’afegeix al sotscampionat indoor per arrodonir la gran temporada d’aquest grup d’atletes. A nivell individual, destaquen els primers llocs d’Èrika Sellart en llançament de javalina, amb rècord dels campionats i també en llançament de pes; Estel Jordan als 3000m.ll., Blau Ruiz en llançament de disc i l’equip del relleus 4×100 format per Ares Pérez, Paula Bosch, Marta Pons i Núria Argelich. Els segons llocs de Paula Camero al 600m.ll., Aran Badia als 1000m.ll. i el relleu 4300m format per Raquel Bresolí, Paula Cambero, Laura Sauch i Mar Serrano; i el tercer lloc de Núria Argelich als 300m.

L’equip sub10 femení també es va endur la medalla d’or que ha suposat la primera victòria en aquest campionat per un equip lleidatà. Totes i cadascuna de les nenes que formaven l’equip van brillar: Etna Eroles 1a als 1000m.m., Malak Massati 2a en salt de llargada,  Aina Massot 3a en salt d’alçada, Marta Pinós 4a als 60m.ll., Aya El Hansali, 5a als 1000m.ll., Laia Pérez 9a en llançament de pilota i l’equip de relleus del 4×60 van guanyar la prova, aconseguint així la victòria del CA Terres de Ponent.

L’equip sub12 femení va aconseguir la medalla de plata en una competició on totes les representants es van esforçar de principi a fi en cadascuna de les proves. A nivell individual destaquem la victòria d’Àngela Sellart en llançament de pilota, amb récord dels campionats i Aina Farrés en llançament de pes; el 2n lloc d’Ara Ordóñez en els 2000m.ll. i 3rs per Laia Bardají en salt d’alçada i també pel relleu 4x60m format per Martina Charles, Carla arque, Laia Bardají i Mariona Marqués.

L’equip sub14 masculí va aconseguir el bronze; es tracta d’un grup de nois que puja fort i torna a mostrar el gran nivell de l’atletisme lleidatà. Aquests nois a pista coberta van quedar sotscampons, i en aquesta ocasió han tornat a lluitar per pujar al podi. A nivell individual podem destacar les victòries de Nil Solé als 600m.ll., Pere Mas als 1000m.ll. i Jan Tomàs en llançament de javalina; els 2ns llocs de Roger López als 3000m.ll. i Cesc Bros en salt d’alçada.

L’equip sub14 femení i l’equip sub12 masculí van finalitzar amb 4a posició de Catalunya en un campionat on van aconseguir diferents MMP i on tots els atletes van lluitar per aconseguir el màxim de punts per l’equip. Pel que fa a l’equip sub14 femení destaquem les victòries de Mariona Armero en salt de llargada, Júlia Lamolla als 80m.ll., Maria March als 220m.t.  i dels relleus 4x200m; 2ns llocs de Sabrine Bednaoui en llançament de javalina i Laia Aixalà als 3km marxa; també el 3r lloc d’Ares Pinyola sl 600m.ll. Pel que fa a l’equip sub12 masculí destaquem la victòria d’Arnau Aixalà amb llançament de pilota, els 2ns llocs d’Àlex Solà en salt d’alçada, Jan Morales als 600m.ll., Albert Anaya als 60m.ll, i els 3r llocs de Jair Gómez en llançament de pes i l’equip 3x600m format per Aixalà, Jover i Morales.

L’equip sub10 masculí format per Gerard Espílez, Pau Buera, Sebastian Nairn, Blai Álvarez, Martí López, Unai Porcel i Pol Pedrós van finalitzar en la 9a posició al Català. Finalment, l’equip sub16 masculí ha finalitzat en la 14a posició; un equip amb moltes baixes d’última hora i proves sense cobrir però que va donar-ho tot sobre la pista per aconseguir grans registres. A nivell individual destaquen els tercers llocs de Martí Serra als 100m.ll., Dídac Trullols als 1.500m obstacles i Èric Gràcies en triple salt.

Així finalitza aquest campionat de Catalunya clubs i en els propers caps de setmana es disputarà el Campionat de Catalunya individual. Així mateix, l’equip sub16 femení participarà al Campionat d’Espanya de Clubs el pròxim mes d’octubre.