Ricard Pastó i Rosamari Carulla els més veloços a la Cursa del Caragol de Linyola

photo_camera Rosamari Carulla en el moment de l'arribada de la Cursa del Caragol 2019 de Linyola

Els atletes plaurgellencs, Ricard Pastó i Rosamari Carulla no van voler deixar escapar la convocatòria comarcal d'aquest diumenge a Linyola, el del Palau d'Anglesola i la de Vilanova de Bellpuig, respectivament, van ser ela més ràpids en la Cursa del Caragol, la cita atlètica que en l'onzena edició va reunir més de mig miler de participants.

Sortida de la Cursa del Caragol 2019 de LinyolaOrganitzada pel Club Excursionista Linyola, i la col·laboració de l'Ajuntament de Linyola, la prova puntuable per la Lliga Ponent, proposava els dos recorreguts habituals de 10 i 5 quilòmetres, la marxa popular i una sèrie de curses infantils. Les rutes combinaven trams de terra i d'asfalt amb un desnivell força acceptable.

La resta dels millors temps van correspondre a Roger Camprubí, i de Sancho Ayala, segon i tercer respectivament en el tram llarg, i Yolanda Cebrián, seguida de Gemma Bonjorn, pel que fa a les dones.

Ricard Pastó en el moment de l'arribada de la Cursa del Caragol 2019 de LinyolaEn el circuit de 5 quilòmetres es va imposar Roger Sans, seguit de Marc Toda, i de Sergi Pascual, i pel que fa a la categoria femenina, la més ràpida va ser Jone Zabaleta, seguida de Míriam Pérez, i de Montserrat Montalà.

Tots els participants van rebre la corresponent bossa del corredor, que incloïa com a obsequi una tovallola tècnica multifibra Altan Wear. Una vegada finalitzada la cursa, també van participar en un esmorzar –entrepà calent o vegà especial Mascançà– i beguda, a més d'entrar en el sorteig de diferent material i obsequis dels col·laboradors.