Ricard Pastó i Rosamari Carulla encapçalen un podi de luxe en una multitudinària Cursa del Caragol de Linyola

Marc Toda i Núria Gil, vencedors de la prova curta en una cita organitzada pel Club Excursionista Linyola i l’Ajuntament i que ha aplegat 750 participants

Cursa del Caragol Linyola 5 interior
photo_camera Moment de la prova llarga amb el corredor dels Xafatolls, Ricard Pastó, al davant

Ricard Pastó i Rosamari Carulla van estar els guanyadors de la Cursa del Caragol de Linyola en la distància llarga de 10 kilòmetres, en una jornada que va oferir també una caminada i una cursa de 5 kilòmetres, en aquest cas amb Marc Toda i Núria Gil com a guanyadors. Ambdues curses eren puntuables per a la Lliga Ponent. En total, la jornada va aplegar uns 750 participants més una quarantena de voluntaris sota l’organització del Club Excursionista Linyola i l’Ajuntament de Linyola, segons dades dels organitzadors.Cursa del Caragol Linyola texte 1

A la prova llarga, Ricard Pastó (Xafatolls), guanyador del circuit Mitges de Ponent 2016, es va imposar amb un temps de 32.15 pel davant de Francesc Gassó (CA Ivars), segon amb 36.91, i d’Eugeni Santfeliu (La Guineu), tercer amb 36.30, mentre que Àngel Carulla (PC Triatló Cervera) va estar quart amb 36.25. Destacar també el cinquè lloc de l’atleta local Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logiesport), vigent campió de la Lliga Ponent, que va fer un temps de 36.42.

La pròxima cursa de la Lliga Ponent serà el 12 d'octubre amb els 10K Aeroport d'Alguaire

En dones, Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu) va tornar a demostrar la seva qualitat amb un temps de 39.39, molt lluny del de les seves companyes de podi: Gemma Bonjorn (Podolleida Team), segona amb 42.39, i Toni Hermoso (Maratonians del Segre), vigent campiona de la Lliga Ponent i de les Mitges de Ponent, que va estar tercera amb 45.21. Quarta va entrar la independent Kate Joy, guanyadora fa una setmana de la Milla de Balaguer, mentre que el cinquè lloc va estar per a Joana Tomé (Xafatolls).Cursa del Caragol Linyola 1 texte 2Cursa del Caragol Linyola 2 texte 3

Pel que fa a la cursa curta, Marc Toda (Corredors de Valls) va guanyar la prova masculina amb un temps de 18.09, seguit de Fran Carrillo (Xafatolls), amb 18.16. Va completar el podi Quim Argilés (La Guineu), amb 19.59. En dones, victòria de Núria Gil (Borges Trail) amb un temps extraordinari de 19.06. Igualment magnífic va estar el temps de la segona classificada, Mari Sanfeliu (Logiesport La Guineu), amb 20.07, mentre que va entrar en tercer lloc Neus Gil (Corredors de Valls), amb 20.51.

La pròxima cursa de la Lliga Ponent arribarà el dimecres 12 d’octubre amb els 10K Aeroport d’Alguaire, que es disputaran a partir de les 10.00 hores. Serà el preludi d’una de les grans cites de la temporada, la Mitja Marató de Mollerussa, tercera prova del circuit Mitges de Ponent, que se celebrarà el 16 d’octubre i que també puntuarà per a la Lliga Ponent.