Ricard Pastó, Laura Gómez i Jordi Torné, guanyadors de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

El Club Atlètic Ivars ha aconseguit reunir prop d'un miler d'atletes en la setena edició de la volta al parc natural de l'Estany, en la prova puntuable per la Lliga Ponent.

Ricard Pastó en la sortida de la cursa.
photo_camera Ricard Pastó en la sortida de la cursa.

L'atleta de l'Associació Atlètica Xafatolls Ricard Pastó es proclama guanyador de la setena edició de la Volta a l'Estany d'Ivars i Vila-sana, el que el converteix en rei de l'atletisme lleidatà, després de proclamar-se líder de les Mitges de Ponent. En la prova del Pla d'Urgell, va acompanyar a Pastó en el lideratge, de la cursa de deu quilòmetres, Laura Gómez del CN Sabadell. Sergi Bernaus dels fondistes Cervera i Raki Garsaball, van guanyar la prova de cinc quilòmetres.

La competició reuneix al voltant d'un miler d'atletes.L'atleta Jordi Torné del CR Aspid, va guanyar en cadira de rodes, amb un circuit de set quilòmetres, corredor que ha completat tres maratons aquesta temporada.

La prova que organitza el Club Atletic Ivars, amb el suport de l'Ajuntament, va reunir al voltant d'un miler de corredors, que van participar en el circuit de 10 quilòmetres, que representa una volta a l'Estany i el de cinc quilòmetres, que fa mitja volta al parc natural. La cursa curta va sortir del punt d'informació de Vila-sana, i la de deu i set quilòmetres, va sortir al passeig Felip Rodés d’Ivars d'Urgell, davant de l'Ajuntament, lloc que també va ser punt d'arribada de totes les curses.

Els vencedors de la setena edició de la Volta a l'EstanyLa resta de classificacions en la cursa de deu quilòmetres, el segon millor temps va ser per Sancho Ayala dels fondistes Solsonès i Xavi Tomasa de l'Athetic Barcelona, el tercer. En la categoria femenina, va seguir a Gómez, Rosa Espachs del Sícoris Club i Cristina Fargas deel FACVAC.

El la cursa de cinc quilòmetres, el segon millor temps l'aconseguia Josep Cuenca del Tri4.40 i Josep M. Bergua del Clos Pons Thai Runners. En la categoria femenina, la líder de la Lliga Ponent Isabel Pascual, asolia el segon lloc, seguida de Lídia Mora del Clos Pons Thai Runners

Enguany, la cursa ha tingut un vessant solidari per tal d’ajudar els exiliats. Des del municipi d'Ivars d'Urgell i Vallverd s'ha treballat per ser poble d'acollida d'una o dues famílies d'exiliats. Així, s'han dut a terme reunions per tal de coordinar entitats, i també s'ha fet una xerrada per obrir la iniciativa a tot el poble. És per aquest motiu que el Club Atlètic Ivars ha aportat 0,5 € per corredor inscrit. A més, s’ha donat al corredor l'opció de fer una aportació voluntària.

Comentaris