26.09.2022 |
Territoris.cat

Balaguer va acollir la gala del lliurament dels guardons del Circuit Mitges de Ponent

Entre els presents a la gala també hi havia Natàlia Badia, guanyadora del concurs que es va fer per escollir el nou logotip de les Mitges de Ponent. En total van ser 22 les propostes que es van presentar per optar a un premi de 300 euros

Els guardonats en la gala de les Mitges de Ponent
Els guardonats en la gala de les Mitges de Ponent
Balaguer va acollir la gala del lliurament dels guardons del Circuit Mitges de Ponent

L’Ajuntament de Balaguer va acollir el passat divendres la gala de lliurament de premis de la segona edició del circuit Mitges de Ponent, la corresponent al 2016, en què Sancho Ayala i Toni Hermoso han estat els campions absoluts. Cal recordar que serà precisament la capital de la Noguera la seu de la primera prova del circuit del 2017, ja que el 19 de febrer se celebrarà la Mitja Marató de Balaguer.

Les campiones absolutes de les Mitges de PonentL’acte ha comptat amb la presència, entre d’altres, de la regidora de l’Ajuntament de Balaguer, Gemma Vilarasau; de la regidora de la Paeria de Lleida, Montse Parra; del representant territorial d’Esports de la Generalitat, Joan Segura; a més dels guanyadors de les diferents categories i de la setantena de finishers que han aconseguit acabar les quatre proves del circuit Mitges de Ponent, a més dels organitzadors de cadascuna d’elles: el 100x100 Fondistes per part de la Mitja Marató de Tàrrega; els Xafatolls per la Mitja de Mollerussa; l’AE Ekke per la Mitja de Lleida; i el Runner’s Balaguer per la Mitja de la capital de la Noguera, que a més ha actuat com a amfitrió.

Els campions absoluts de les Mitges de PonentPel que fa als premiats, en la categoria masculina Sancho Ayala (Fondistes Solsonès) ha substituït al palmarès a Ricard Pastó (Xafatolls). Ayala ha superat en la classificació final a Alexandre Tàssies (CE Linyola-Logiesport) i a Francisco Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca), que han estat segon i tercer. Per categories, en sèniors han estat premiats Adrià Jounou i dos atletes dels Xafatolls: Ricard Polo i Albert Torrents; en veterans A, Xavier Costa (Xafatolls), César Suñé (Corredors Polinyà) i César Llobera (The Bolingas); en veterans B, dos representants del Last Zankada, Noureddine Negazzi i Joan Salvador, i un del CA Borges, Joan Safont; i en màsters, Robert Gual (Fondistes Cervera) i Antoni Sánchez i Josep M. Morlans, ambdós del CA Borges).

En dones, Toni Hermoso (Maratonians del Segre) ha revalidat un títol que ja va aconseguir al 2015. Segona ha estat Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), i en tercer lloc ha acabat Marta Altisent (CE Linyola). Per categories, en sènior s’ha guardonat, per aquest ordre, Gisela Sánchez (Trèvol Lleida), Núria Llovera (CE Palau d’Anglesola) i Cristina Falguera (Trèvol Lleida); en veterans A, Montserrat Magallón (CE INEF Lleida), María José Clariana (Clos Pons Thai Runners) i Rebeca Cañizares (HomelessTeam); i en veterans B, María de los Ángeles Castillo (CA Fraga-Bajo Cinca), Neus Gili (Cansallebres Vallfogona) i Marisa Barco (Correr X Correr).

Balaguer va acollir la gala del lliurament dels guardons del Circuit Mitges de Ponent
comentaris