La selecció lleidatana de futbol cadet guanya el primer torneig, memorial Àngel Pujol

En la primera edició del torneig, impulsat pel CFJ Mollerussa i el Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollerussa hi van participar dos equips locals, la selecció lleidatana, el ECD Espanyol, CE Mercantil i el Gimnàstic de Manresa.

La Selecció Cadell de Lleida guanya el Torneig Memorial Àngel Pujol
photo_camera La Selecció Cadell de Lleida guanya el Torneig Memorial Àngel Pujol

El Camp Municipal d'Esports de Mollerussa va acollir aquest dissabte el primer torneig solidari Memorial Àngel Pujol, una competició promoguda pel CFJ Mollerussa i el Centre d'Iniciatives solidaries (CIS) Àngel Olaran, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la capital del Pla d'Urgell.

Les grades del Municipal de MollerussaEl primer campió de la competició va ser la Selecció lleidatana cadet que va vèncer als favorits del RCD Espanyol per 1-0. Una primera convocatòria que va reunir als equips de la categoria del Gimnàstic de Manresa, el CE Mercantil, i dos equips del CFJ Mollerussa.

La competició es va organitzar en reconeixement a l'empresari i cooperant Àngel Pujol, fundador de l'ONG CIS, i persona vinculada a l'esport lleidatà des del besant d'empresari, donant suport al futbol i al bàsquet. Per aquest motiu el seu fill Miquel i la seva vídua Dolors Oliva van ser els encarregats d'entregar els trofeus de la competició.

Cal recordar que el públic va pagar una entrada simbòlica destinada als projectes de cooperació de l'ONG porta a terme a Etiòpia, en suport al missioner basc Àngel Olaran.

Comentaris