L'equip local Digi Mobil es va adjudicar el torneig organitzat per Talent Esports

El torneig va constar d'una lliga prèvia i una fase final composta per les dues semifinals, la final de consolació i la gran final

Digi Mobil guanya el trofeu de les 24 hores de futbol sala de Mollerussa 1
photo_camera Digi Mobil guanya el trofeu de les 24 hores de futbol sala de Mollerussa

Mollerussa va recuperar aquest cap de setmana el tradicional torneig estiuenc de futbol sala que s'havia perdut a la capital del Pla d'Urgell des de feia uns anys i on va acabar sent un èxit. Impulsat per Talent Esports, el torneig no va comptar en un gran nombre d'equips, però si de nivell. A part dels jugadors aficionats, van participar jugadors provinents del Cornellà, Lleida B, Andorra, Alpicat, i Mollerussa entre d'altres.

El torneig va constar d'una lliga prèvia i una fase final composta per les dues semifinals, la final de consolació i la gran final, que se l'ha va adjudicar l'equip local Digi Mobil.

La competició va estar molt disputat en tot moment, havent resultat sorprenents durant la lligueta i en les semifinals, tots ells dirigits per àrbitres de la federació catalana de futbol i en una pista de parquet on afavoria l'espectacle del futbol sala.

L'organització va oferir copes als tres primers classificats, el trofeu al millor porter que se'l va endur l'Eduard Caba, el trofeu al millor jugador que se'l va endur el Putxi, també es va repartir 1.500 euros, en metàl·lic pels finalistes i entrada a les piscines municipals per refrescar-se entre partits on la regidoria d'esports de Mollerussa va tenir aquest detall pels participants.

comentaris