Vila-sana estrena el circuit atlètic en el Parc del Plataner amb motiu del 84è Cros Comarcal

Després de la suspensió del dia 30 de novembre, Vila-sana va celebrar aquest diumenge la primera prova atlètica en el circuit del Parc del Plataner.

Els atletes més menuts de la competició del Cros de Vila-sana.
photo_camera Els atletes més menuts de la competició del Cros de Vila-sana.

Els aiguats del darrer cap de setmana de novembre van obligar a suspendre la primera prova atlètica de Vila-sana, en el flamant circuit del Parc del Plataner, una convocatòria que es va traslladar a aquest diumenge i que va comptar amb la participació de més de 300 atletes de la demarcació de Lleida.

Organitzat pel Consell Esportiu del Pla d'Urgell, l'Associació Esportiva i el consistori de Vila-sana, la prova s'emmarcava en el 84è Cros Comarcal, i el programa dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC).

Pel que fa a les classificacions, Marina Castell dels Esbufecs va obtenir el millor temps en la categoria Juvenil, seguida d'Anna Dolader de CEACA de Tàrrega i Judit Solé dels Xafatolls. Marcel Módol del Joventut Atlètica Arbeca assolia el primer lloc en la categoria Cadet, seguit de Slava Novell de CEACA Tàrrega i Mohamed Azzi de la Tribu de Barbens.

En la categoria Infantil femení Douaa Zaqui dels Esgufecs puntuava en primer lloc, seguida de Natàlia Maxa del Joventut Atlètica Arbeca i Fiona Orpella del Pedala.cat Balaguer. I pel que fa a la categoria masculina, Albert Capell dels Esbufecs, Robert Chetan del Joventut Atlètica Arbeca i Jordi Capdevila del Joventut Atlètica Arbeca, els tres primers llocs.

La resta de classificacions les podeu descarregar en aquest link en format pdf.

El Consell Esportiu del Pla d'Urgell va destacar l'esforç del consistori i de l'Associació Esportiva Vila-sana, en fer possible unes instal·lacions que es podran incloure en els circuits atlètics comarcals. La propera cita atlètica comarcal serà el dia 1 de febrer de 2015 a Bellvís.

 

Comentaris