29 d'agost

La quarta etapa de La Vuelta passa per Ponent

La quarta etapa de cursa ciclista passarà per la C-14 i, per tant, es podrà observar des de diferents punts de les terres de Lleida, a Tàrrega hi haurà una de les dues parades tècniques que farà de la caravana publicitària i la cursa transcorrerà pel seu nucli urbà

Imatge d'arxiu de la caravana publicitària de La Vuelta - Foto: cedida per l'Ajuntament de Tàrrega
photo_camera Imatge d'arxiu de la caravana publicitària de La Vuelta - Foto: cedida per l'Ajuntament de Tàrrega

El pròxim 29 d'agost La Vuelta 2023 passarà per diverses localitats lleidatanes. Serà durant la seva quarta etapa, que sortirà d'Andorra la Vella i arribarà a Tarragona en un recorregut de 185 km, que passarà per la C-14. Per tant, es podrà observar des de diferents punts de les terres de Lleida. A la ciutat de Tàrrega hi haurà una de les dues parades tècniques que farà la caravana publicitària, serà al Parc Esportiu a partir de les 14 h de la tarda i la cursa transcorrerà pel seu nucli urbà. La 78a edició de La Vuelta començarà a la capital de Catalunya el dissabte, 26 d'agost i clourà el 17 de setembre a Madrid. Es disputaran 21 etapes en total.

L'etapa té dos ports de tercera categoria a l'últim tram de recorregut - Imatge: La Vuelta
L'etapa té dos ports de tercera categoria a l'últim tram de recorregut - Imatge: La Vuelta

Es preveu que la cursa passi per la capital de l'Urgell entre les 15:44 i les 15:57 h aproximadament

La Vuelta a Tàrrega

La Vuelta passarà per la capital de l'Urgell entre les 15:44 i les 15:57 h aproximadament en un itinerari que transcorrerà per la carretera C-14, la plaça d'Andorra, el carrer dels Comtes de Barcelona, la plaça de Riambau, la Via Lacetània, el carrer de Maria Aurèlia Capmany, l'avinguda de la Ronda, el carrer de la Verge de Montserrat i l'avinguda de Tarragona de nou cap a la C-14.

Plànol La Vuelta 2023 en el tram que recorrerà pels carrers de Tàrrega - Imatge: Ajuntament de Tàrrega
Plànol La Vuelta 2023 en el tram que recorrerà pels carrers de Tàrrega - Imatge: Ajuntament de Tàrrega

Prèviament al pas dels ciclistes, els patrocinadors de la cursa oferiran mitja hora d'espectacle amb música, animació i obsequis al Parc Esportiu de Tàrrega. Serà a partir de les 14 h de la tarda.

S'habilitaran vies alternatives per disminuir les afectacions i la Policia Local i Mossos d'Esquadra regularan els talls

La Vuelta ha passat per la capital de l'Urgell en altres ocasions com l'any 1956, quan va acollir un final i un inici d'etapa o l'any 1995, amb un inici d'etapa.

 

Comentaris