La 1a Caminada TalmApeu, el proper 7 de juny a Juneda

La 1a Caminada TalmApeu, que tindrà lloc el dia 7 de juny de 2015, està oberta a totes aquelles persones que vulguin passar un matí de diumenge gaudint d'una passejada, i descobrir la Banqueta del Canal d'Urgell a Juneda.

1a Caminada TalmApeu copia
photo_camera El cartell de la 1a Caminada TalmApeu del proper 7 de juny a Juneda.

La 1a Caminada TalmApeu, que tindrà lloc el dia 7 de juny de 2015, està oberta a totes aquelles persones que vulguin passar un matí de diumenge gaudint d'una passejada, i alhora, descobrir la bellesa natural de la Banqueta del Canal d'Urgell en el tram de la Vila de Juneda.

El recorregut té 8,5 quilòmetres i cada participant pot escollir fins quin tram vol arribar, el trajecte es d'anada i tornada pel mateix camí, en cap cas serà obligatori fer tot el traçat.

El preu de la inscripció és de 5€ per persona i inclou una samarreta commemorativa, avituallaments durant el recorregut i esmorzar popular al finalitzar la caminada.

Les inscripcions es poden fer a la web www.talma.cat, a les Botigues i al Centre de Jardineria de Talma. Si es vol inscriure un grup de persones es poden posar en contacte amb l’organització a través del següent correu, [email protected]. La data límit per fer les inscripcions és el proper dimarts, 26 de maig i els que vulguin més informació poden  visitar la web: www.talma.cat.

Comentaris