9a Caminada Cultural per les Garrigues al Vilosell

El proper 24 de maig, a partir de les 9 hores del matí, tindrà lloc la 9a Caminada Cultural per les Garrigues, al Vilosell. La ruta que porta el nom d’Encant per descobrir, tindrà un recorregut circular de 10 quilòmetres.

9a Caminada cultural per les Garrigues_
photo_camera El cartell de la 9a Caminada Cultural per les Garrigues al Vilosell.

El proper 24 de maig, a partir de les 9 hores del matí, tindrà lloc la 9a Caminada Cultural per les Garrigues, al Vilosell. La ruta que porta el nom d’Encant per descobrir, tindrà un recorregut circular de 10 quilòmetres i passarà per la Cova del Cintet, diverses cabanes de volta, balmes i es podrà observar paisatge típic garriguenc.

A mitja ruta hi haurà un avituallament per a recuperar forces i desprès s’arribarà fins a l’espai de la Font de la Teula, per acabar amb una visita guiada pel casc antic del Vilosell.

L’activitat està organitzada pel Consell Esportiu de les Garrigues, en col·laboració amb el Centre d’Estudis de les Garrigues i l’Ajuntament del Vilosell, i la inscripció tindrà un preu de 5 euros i és gratuïta per als menors de 12 anys. Per més informació es pot consultar el web http://marxanordicaiculturagarrigues.blogspot.com.es.

comentaris