La 4a 'Firra' de la Cervesa Artesana torna a les Borges amb més elaboradors, música i activitats

Presentació de la 4a FIRRA al Terrall de les Borges interiro
photo_camera Presentació de la 4a 'Firra' de la Cervesa Artesana al Parc del Terrall de les Borges Blanques

El Parc del Terrall de les Borges Blanques acollirà el dissabte 7 d’octubre, la quarta edició de la Firra, la Fira de la Cervesa Artesana que aquest any incorpora, com a novetats destacades, 4 nous elaboradors, un grup de música més al vespre, i jocs tradicionals, cucanyes i altres entreteniments per als infants al matí.

La Firra està organitzada per l’Associació d’Amics de la Cervesa de les Garrigues, amb la col·laboració de la cerveseria O’Brothers, de l’Ajuntament de les Borges i d’una trentena de comerciants locals. Amb els 4 nous productors els assistents ja podran trobar 13 elaboradors artesans, amb 2 o 3 productes variats cadascun, amb el que hi haurà més d’una trentena de cerveses diferents, a disposició dels “firraires”, que se serveixen amb tirador i en el got especial de l’organització, segons han explicat des del consistori borgenc.Presentació de la 4a FIRRA al Terrall de les Borges2 texte

Pel que fa al nou grup de música, ja seran un total de sis els encarregats d’amenitzar el certamen; mentre que les noves activitats per a infants del matí s’afegiran a la xocolatada, els inflables i el pallasso que ja es feia a la tarda.

Entre els reptes que s’ha plantejat l’organització d’enguany, hi ha el d’arribar als 400 “firraires” participants en el dinar popular del dissabte, que comptarà amb menú d’adult, amb pica-pica, amanides, paella de carn o risotto de camagroc, postres, aigua, vi i gasosa, per 13 euros que inclouen el got oficial del certamen d’aquesta edició; i un altre menú infantil, a base de macarrons, postres, aigua o refresc, al preu de 10 euros.

A les 11 hores es donarà el tret de sortida a la jornada on tots els que s’apropin als Jardins del Terrall trobaran diferents espais com una zona chilout, un “beermouth” al migdia abans del dinar popular o la "beerbacoa" del vespre, entre altres activitats que  s’allargaran fins a les 12 de la nit, quan hi ha previst un fi de festa amb un concert a la Cafeteria Slàvia.

La programació musical anirà a càrrec de grups de Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Rubí i Girona

Pel que fa a la programació musical, durant el “beermouth” actuaran els lleidatans New Orlinyes Jazz Style; mentre que després de dinar ho farà L’Home Llop & The Astramats, un músic de Lleida d’estil escà versionat en acústic i en català. Continuarà la festa amb el grup de rock alternatiu lleidatà, Cotés, al qual el seguiran els gironins Waltrapa & The Cashmakers, que interpreten Texas blues.

Més tard serà l’hora dels santfeliuencs del grup Surfin Trash Hero y Los Sick Doctors. Finalment, li tocarà el torn al cantautor de Rubí, Sergi Estella. La festa acabarà musicalment a la Cafeteria Slàvia de la capital de les Garrigues amb el grup Solo & Companyia.

Comentaris