La 53a Fira de l’Oli i les Garrigues dóna a conèixer el cartell oficial i les presentacions prèvies

L’alcalde de les Borges, Enric Mir, i el regidor Jordi Ribalta, han presentat aquest dimecres el cartell oficial de la 53a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, prevista per als dies 15, 16 i 17 de gener de 2016.

L'alcalde i el regidor presentant el cartell oficial de la 53a Fira de l'Oli i les Garrigues
photo_camera L'alcalde i el regidor de les Borges presentant el cartell oficial de la 53a Fira de l'Oli i les Garrigues.

L’alcalde de les Borges i president del Patronat Fira de les Garrigues, Enric Mir, i el gerent del Patronat i regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, han presentat aquest dimecres el cartell oficial de la 53a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, prevista per als dies 15, 16 i 17 de gener de 2016.
 
El cartell manté la imatge central de l’Olivia, però incorpora un mapa de les Garrigues format amb l’oli que brolla Cartell oficial de la 53a Fira de l'Oli i les Garriguesde la imatge central, amb els colors verds i grocs de l’oli. En el transcurs de la presentació, Mir també ha anunciat que el pròxim dimecres, 16 de desembre, es durà a terme la presentació nacional del certamen al Recinte Modernista de Sant Pau a Barcelona, (al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 167), a les 19.30 hores. L’acte estarà presidit pel conseller d’Agricultura en funcions, Jordi Ciuraneta, i servirà, entre altres, per anunciar el guanyador del Premi Cultura de l’Oli 2016 que es lliurarà en el marc del proper certamen, i l’agermanament d’aquest any del Patronat de Fira. També està previst que hi hagi un tast dels olis de la comarca, acompanyats de productes típics de les Garrigues.
 
L’alcalde també ha explicat que el dijous, 7 de gener de 2016, la Fira serà presentada en un acte, a partir de les 19 hores, a la recentment reformada Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de Lleida; i el diumenge, 10 de gener, en un acte a les 12 del migdia al Conjunt Rupestre La Roca dels Moros del Cogul.
 
D’altra banda, el regidor Jordi Ribalta, ha explicat que tot i que les inscripcions finalitzen el dia 15 de desembre, al Pavelló de l’Oli ja hi ha 24 estands d’oli reservats, al Comercial 42 i a la carpa de productes de  proximitat uns altres 23, més els expositors exteriors que acabin venint, el que suposa un ple gairebé absolut de l’espai disponible als pavellons i a la carpa.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement