5a edició dels cursos d’informàtica a les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha començat la 5a edició dels cursos d’iniciació i perfeccionament d’informàtica que, amb una durada de 26 hores, es duen a terme de les 16 a les 18 hores, cada dilluns, dimecres i divendres a la Borrassa.

5a edició cursos informàtica (10-02-2015)
photo_camera Presentació de la 5a edició dels cursos informàtica de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha començat la 5a edició dels cursos d’iniciació i perfeccionament d’informàtica que, amb una durada de 26 hores, es duen a terme de les 16 a les 18 hores, cada dilluns, dimecres i divendres a la Borrassa. En aquesta ocasió, els 9 inscrits fan les classes per la tarda, ja que hi havia demanda de persones a les que l’horari de matí no els permetia inscriure’s.

La regidora de Benestar Social, Pili Chimenos, ha declarat que la voluntat de l’equip de govern és garantir que amb aquestes edicions de cursos d’informàtica tots els borgencs que ho desitgin puguin tenir un nivell equiparat de coneixements, que ajudi a reduir l’anomenada escletxa digital entre la població.

A més, el consistori convida a tots els participants, fins i tot desprès d’haver acabat el curs, que vagin per les tardes entre les 16 i les 20 hores a l’equipament a consultar i resoldre dubtes amb el tècnic informàtic. Chimenos ha afirmat que mentre segueixi havent-hi demanda, continuaran organitzant noves edicions, tant de matí com de tarda.

Comentaris