La 6a Cursa de BTT Terra d’Oliveres d’Arbeca espera arribar als 500 participants

La 6a edició de la Cursa de BTT Terra d’Oliveres d’Arbeca, que organitza el Club Ciclista d’Arbeca i compta amb tres circuits de 21, 37 i 60 km, espera arribar als 500 participants.

Cursa_BTT_Arbeca_001_VR
photo_camera Presentació de la 6a Cursa BTT Terra d’Oliveres d'Arbeca a la Diputació de Lleida.

La 6a edició de la Cursa de BTT Terra d’Oliveres d’Arbeca, que organitza el Club Ciclista d’Arbeca amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, el Consell Esportiu de les Garrigues i els ajuntaments dels Omellons i Arbeca s'ha presentat aquest matí a la Diputació, on s'ha anunciat que espera arribar als 500 inscrits. L’acte ha comptat amb la participació del diputat Enric Mir; de l’alcalde d’Arbeca, Joan Miquel Simó; del delegat d’Esports de l’Ajuntament d’Arbeca, Marc Ribera, i del president del Club Ciclista d’Arbeca, Josep Maria Solé.

El diputat Enric Mir ha ressaltat que es tracta d’una cursa totalment consolidada que es complementa amb la celebració de la fira de material esportiu, la qual cosa ajuda a incrementar el dinamisme de la comarca de les Garrigues. Per la seva part, l’alcalde d’Arbeca, Joan Miquel Simó, ha explicat que arribar a la sisena edició suposa la consolidació d’una cursa que va néixer a iniciativa del Club d’Atletisme d’Arbeca per donar a conèixer el territori garriguenc.

La cursa se celebrarà diumenge 13 de setembre. Es tracta d’una marxa ciclista no competitiva que disposa de tres circuits a escollir que sortiran d’Arbeca i que, en el cas de la cursa llarga, també passa pels plans dels Omellons:
  *   21 km i 220 m de desnivell positiu acumulat
  *   37 km i 640 m de desnivell positiu acumulat
  *   60 km i 1.200 m de desnivell positiu acumulat

A cada nova edició s’ha incrementat el nombre d’inscrits, fins a arribar als 500 de l’any passat, segons ha explicat el delegat d’Esports de l’Ajuntament d’Arbeca, Marc Ribera.La cursa es complementa amb una fira de material esportiu, on una quinzena d’estands mostraran roba, material tècnic i complements relacionats amb el món de la bicicleta. El president del Club Ciclista d’Arbeca, Josep Maria Solé, ha indicat que és una fira oberta a tothom.

comentaris