La 6a Cursa Terrall Garrigues tindrà dues rutes de 45 i 33 quilòmetres

La 6a cursa de BTT Terrall Garrigues, prevista pel 20 de setembre, destacarà per disposar d'un circuit 100% rodable i 100% a les Garrigues.

cursa de BTT Terrall Garrigues
photo_camera La Cursa de BTT Terrall Garrigues.

La 6a cursa de BTT Terrall Garrigues, prevista pel diumenge 20 de setembre, tindrà un circuit 100% rodable i 100% a les Garrigues. A més, el 60% del recorregut passa per senders, amb l'objectiu que ningú quedi indiferent.

Aquesta cursa permetrà als participants gaudir de l'entorn natural ja des dels primers quilòmetres, pujant els Bessons, a 500 metres d'altitud, riu de l'Oró i, més tard, a els Marquesos, a 650 metres, el punt més alt de la ruta. Després d'un descens per la Creu del Llop de 8 quilòmetres per anar a buscar l’esmorzar, a base de Pa de Ronyó.
La ruta llarga té 45 quilòmetres i uns 930 metres de desnivell positiu, endinsant-se per les Borges, Cervià, Juncosa, la Pobla, Cervià i les Borges.

La ruta curta té 33 quilòmetres i uns 650 metres de desnivell positiu, entre les Borges i Cervià. Però aquest any, el millor són els paisatges que brindaran els antics senders, inèdits en cap carrera, que portaven a la gent per anar a peu per la zona amb un animal. Els que s’hi apuntin fins dilluns pagaran 13 euros, fins dissabte 16 euros i el dia de la cursa, 20 euros.
 

comentaris