30.11.2021 |
Territoris.cat

Actes pel cap de setmana per celebrar el Dia Internacional dels Museus a Juneda

Juneda s’avançarà aquest any a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que en aquesta 37a edició que arrencarà el 18 de maig té com a lema ‘Museus per a una societat sostenible’.

cartell
El cartell del Dia Internacional dels Museus a Juneda.
Actes pel cap de setmana per celebrar el Dia Internacional dels Museus a Juneda

Juneda s’avançarà aquest any a la celebració del Dia Internacional dels Museus, que en aquesta 37a edició que arrencarà el 18 de maig té com a lema Museus per a una societat sostenible.

Per aquest divendres 15 de maig, està prevista la inauguració, a partir de les 20.00 hores al Complex Cultural, de l’exposició Art per la sostenibilitat, del professor i artista Amadeu Bonet. L’acte està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Juneda.

Pel dissabte, 16 de maig estan previstes dues noves accions dins el marc del Dia Internacional dels Museus 2015. A les 21.00 hores, es podrà fer una visita guiada pel museu del Complex Cultural abans de gaudir del concert Catalunya, tradició i innovació, a càrrec d’El Quartet de la Barítona, una acció organitzada pels Amics del Museu i l’Ajuntament de Juneda amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

Així mateix, i també el dissabte 16, al Complex Cultural s’hi podrà veure l’exposició Mostra de capgrossos i treballs manuals, treballs realitzats per l’Escola i servei de Teràpia Ocupacional TALMA. Aquesta exposició romandrà oberta fins al 29 de maig i es pot visitar els dies laborables de 17.00 hores a 20.00 hores.

Actes pel cap de setmana per celebrar el Dia Internacional dels Museus a Juneda
comentaris