Actuació per a obrir al trànsit tot el carrer Ave Maria de les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat aquest matí les obres per obrir al trànsit rodat la prolongació del carrer Ave Maria amb la travessia de Joan Maragall, per tal de millorar la circulació viària d’una part del seu Centre Històric.

Actuació al carrer Ave Maria de les Borges2 (18-03-2015)
photo_camera Actuació al carrer Ave Maria de les Borges Blanques.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha iniciat aquest matí les obres per obrir al trànsit rodat la prolongació del carrer Ave Maria amb la travessia de Joan Maragall, per tal de millorar la circulació viària d’una part del Centre Històric de la capital de les Garrigues. Per poder dur a terme l’actuació que preveu l’alineació i l’anivellament d’aquest tram de carrer, que actualment presenta un coll d’ampolla amb desnivells importants del terreny que el fan intransitable, el consistori va haver d’expropiar l’any passat 276 metres quadrats d’un solar, per un import de 31.000 euros.

L’alcalde Enric Mir, acompanyat del Gerent d’Urbanisme, Albert Quintillà, han visitat aquest matí l’inici dels treballs que s’allargaran 8 dies, i han estat adjudicats a una empresa local que arranjarà els carrers esmentats, farà rebaix del terreny, portarà les terres a l’abocador, compactarà la base, cobrirà els desnivells i el carrer amb graves reciclades, regarà i compactarà el terreny, per un import de 8.663,60 euros amb IVA inclòs.

Enric Mir ha declarat que amb aquesta actuació solucionem una reivindicació històrica dels veïns afectats, ja que la impossibilitat de passar amb cotxe per aquest tram de carrer impedia la circulació fluïda per aquesta part del Centre Històric de les Borges.

Comentaris