Conveni entre CTT Borges i ACELL per acollir el Campionat català de disminuïts psíquics

El Club Tennis Taula Borges i la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics (ACELL) van firmar aquest dimecres un conveni de col·laboració.

Signatura del conveni entre CTT Borges i ACELL
photo_camera Signatura del conveni entre CTT Borges i ACELL.

El Club Tennis Taula Borges i la Federació Catalana d’Esports per a disminuïts psíquics (ACELL) van firmar ahir un conveni de col·laboració de dos anys de durada que permetrà a aquesta organització fer ús gratuïtament del Centre de Tecnificació de Tenis Taula que es va estrenar recentment a les Borges i que allotjarà aquest any i el que ve el Campionat de Catalunya d’ACELL de l’especialitat, així com activitats i encontres dels seus afiliats.

A més, el club posarà a disposició els seus entrenadors, per a la tecnificació dels jugadors de l’ACELL i fer entrenaments als centres Talma de Juneda i Acudam de Mollerussa.

Després de la firma entre el gerent de l’ACELL, Alexandre Angosto Arnas, i el president del CTT Borges, Enric Vall, membres de l’Acudam de Mollerussa van jugar alguns partits amb jugadors del club, entre ells el xinès Gui Chenkai.

ACELL és una entitat que tracta a les persones amb disminució psíquica a Catalunya coordinant-se amb activitats d’esport i lleure per tal d’aconseguir una major qualitat de vida per aquest col·lectiu. La federació la composen 121 clubs i entitats que agrupen 3600 esportistes en 16 disciplines esportives, entre les quals hi figura el tennis taula.

Comentaris