30.11.2022 |
Territoris.cat

Animació i bon ambient a la 3a edició del mercat Fulleda Ocasió

Fulleda va acollir aquest dissabte les paradetes farcides d’objectes de segona ma, a més d’una bona representació de productes de l’artesania local i agroalimentaris a la tercera edició del mercat Fulleda Ocasió.

Fulleda Ocasió-Turisme-Les Garrigues 1
La 3a edició del mercat Fulleda Ocasió.
Animació i bon ambient a la 3a edició del mercat Fulleda Ocasió

El local social de Fulleda, la Sala, es va omplir el dissabte 4 d’abril de paradetes farcides d’objectes perduts o arraconats a les golfes, joguines de segona ma, roba…, a més d’una bona representació de productes de l’artesania local i agroalimentaris de Fulleda, amb motiu de la celebració de la tercera edició del mercat Fulleda Ocasió.

Els carrers de Fulleda, especialment l’Avinguda d’Agustina d’Aragó, van deixar de banda per unes hores la seva tranquil·litat habitual amb motiu de la celebració de la tercera edició del mercat Fulleda Ocasió, organitzat per l’Associació de Dones Marinada, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fulleda.

Un any més, els veïns del poble i un bon nombre de visitants van gaudir d’un animat i original mercadet on els objectes antics, amb especial protagonisme per la roba, joguines, antiguitats, objectes curiosos, etc. van recuperar part del seu esplendor al posar-se a la venda a les diferents paradetes instal·lades amb motiu de la celebració d’aquest mercat. També es van veure altres propostes amb productes agroalimentaris produïts a Fulleda, amb especial protagonisme per al vi i l’oli, i altres amb sabons naturals –de la Pobla de Cérvoles- i plantes aromàtiques, medicinals i culinàries del parc de les olors de les Baselles a l’Albi.

De manera paral·lela a la celebració de la fira, l’antic Molí de l’Oli va obrir les seves portes per mostrar l’exposició Els orígens de l’olivera, que forma part del projecte Biblioli, dins els actes de celebració de l'Any de les Biblioteques 2015, impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues, la Biblioteca Comarcal Marqués d'Olivart i en el que participen totes les biblioteques i sales de lectura de la comarca de les Garrigues.

Una vegada més, cal destacar l’esforç realitzat pel teixit associatiu de Fulleda i el propi ajuntament, amb l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer arreu aquest petit poble garriguenc a través de l’organització de diferents iniciatives i propostes de caràcter lúdic, cultural i  turístic com la celebració del mercat Fulleda Ocasió o altres propostes com la fira Heroica, la posada en marxa de la Ruta de les fonts i els miradors de Fulleda, les obres d’arranjament de diferents indrets d’interès turístic i de lleure com ara els recents treballs de millora de la font de la Marieta, entre d'altres.

Animació i bon ambient a la 3a edició del mercat Fulleda Ocasió
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement