27.05.2022 |
Territoris.cat

Obert al trànsit tot el carrer Ave Maria de les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha finalitzat les obres que han permès obrir al trànsit tot el carrer Ave Maria, per tal de millorar la circulació viària de la part alta del Centre Històric de la capital de les Garrigues.

Obert al trànsit tot el carrer Ave Maria de les Borges 2 (08-04-2015)
Obert al trànsit tot el carrer Ave Maria de les Borges Blanques.
Obert al trànsit tot el carrer Ave Maria de les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha finalitzat aquests dies les obres que han permès obrir al trànsit rodat la prolongació del carrer Ave Maria amb la travessia de Joan Maragall, per tal de millorar la circulació viària de la part alta del Centre Històric de la capital de les Garrigues.

L’alcalde Enric Mir, acompanyat del regidor d’Urbanisme, Francesc Mir, han comprovat aquest matí la finalització dels treballs d’arranjament duts a terme per una empresa local, per un import de 8.663,60 euros amb IVA inclòs, que han consistit en el rebaix del terreny, el compactament de la base i del terreny, la cobertura dels desnivells i el ferm del carrer amb graves reciclades, i el trasllat de les terres sobrants a l’abocador.

Per poder dur a terme l’alineació i l’anivellament d’aquest tram de carrer, que presentava un coll d’ampolla amb desnivells importants del terreny que el feien intransitable, el consistori va haver d’expropiar l’any passat 276 metres quadrats d’un solar, per un import de 31.000 euros.

Enric Mir ha declarat que continuem solucionant reivindicacions històriques dels veïns, ja que ara podran moure’s en cotxe per tot el carrer i permetem una circulació fluïda per aquesta part del Centre Històric de les Borges.

Obert al trànsit tot el carrer Ave Maria de les Borges Blanques
comentaris