Antoni Villas, escollit cap de llista de CIU a Juneda per a les Eleccions Municipals 2015

Antoni Villas ha estat escollit com a cap de llista per CiU a Juneda de cara a les pròximes Eleccions Municipals, que se celebraran al maig de 2015, per tercera vegada consecutiva.

Foto Antoni Villas
photo_camera Antoni Villas acompanyat de Lídia Aixalà.

Antoni Villas ha estat escollit com a cap de llista per CiU a Juneda de cara a les pròximes Eleccions Municipals, que se celebraran al maig de 2015. Villas optarà, d’aquesta manera, a la reelecció com a alcalde de la localitat de les Garrigues per tercer cop consecutiu.

En una reunió massiva, el Comitè Local i el Comitè Comarcal de Convergència i Unió (CIU) ha proposat Villas i, per unanimitat, l’ha escollit amb l’objectiu de donar continuïtat a la tasca que ha dut a terme en aquestes dues legislatures anteriors, on ha governat l'Ajuntament de Juenda amb majoria absoluta.

Hem aconseguit primer de tot harmonia, activitat i feina al poble i tot enfocat per al benefici de les persones del poble, ha apuntat el mateix Villas. Comptem amb entitats ben regulades i ens hem bolcat en els serveis, on s’han fet moltes obres de remodelació com les entrades d’accés a Juneda, ha assegurat.

Sobre el futur, apunta que un dels nostres projectes de futur és dirigir-nos més a la vessant industrial, a les empreses de Juneda i poder aconseguir que d’altres estructures empresarials vulguin establir-se al nostre municipi, que és la tercera part d’aquest projecte que vam endegar ara fa vuit anys.

Juneda sempre s’ha caracteritzat pel seu valor afegit i especial en l’àmbit social. Hem continuat millorant la residència d’avis i hem recolzat molt més associacions com Talma APROMI, a la vegada que, des de l’Ajuntament, s’han donat serveis al personal d’aquesta empresa com la neteja del poble, jardins, parcs, etc, manifesta.

Villas destaca també la importància d’haver aconseguit el nou Centre de Salut infanto-juvenil per a persones amb discapacitat i trastorns de conducta (CRAE Garrigues), que donarà més de 25 llocs de treball no al municipi, sinó a la comarca i el territori.

Lídia Aixalà, Cap Comarcal de Convergència Democràtica de Catalunya a les Garrigues, afirma que hem d’agrair el treball que fa Antoni Villas des de l’Ajuntament de Juneda, perquè dóna un gran servei al país i a les persones. A més, cal destacar que el seu equip de govern és un clar exemple de fidelitat a CIU i renovació. Juneda és un poble de pes dins la nostra comarca de les Garrigues i creiem que amb Antoni Villas fem una aposta ferma per a tots els junedencs i junedenques.

comentaris