Comencen els actes nadalencs a les Borges Blanques

Les Borges Blanques ja ha començat a celebrar el Nadal amb les tradicionals festes i actes de les entitats, amb la divuitena edició del Sardanadal, com un dels plats forts d'aquest cap de setmana.

Sardanadal 2013 t
photo_camera La darrera edició del Sardanadal a les Borges Blanques.

Les Borges Blanques ja ha començat a celebrar el Nadal amb les tradicionals festes i actes de les entitats. Així aquest dissabte torna un dels plats forts, la divuitena edició del Sardanadal, amb la cobla orquestra Selvatana, amb una ballada de sardanes, exhibició de Cursets i Sardana Curta, a partir de les 18:00 hores al Pavelló de l’Oli i amb entrada gratuïta. A més, a les 23:00 hores, al mateix Pavelló de l’Oli hi haurà un Gran concert amb cançons de Cobla, música d’orquestra amb cantants i ball de nit, amb entrada al preu de 6 euros, organitzat per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El diumenge continuen els actes amb la pujada del Pessebre als Bessons, que organitza el Centre Excursionista a partir de les 9:00 hores del matí. Allí els nens i nenes, juntament amb els pares o algun adult, es trobaran al local del Centre Excursionis­ta per confeccionar les figures del Naixement amb materials populars, per pujar-les després fins dalt dels Bessons.

Per la tarda, entre les 18:00 i les 20:00 hores, l’AMPA i el professorat han organitzat la 22a edició del Pessebre Vivent del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, al patí del centre educatiu i amb la participació de l’alumnat de P5 i 2n d’ESO. A més, hi haurà detalls nada­lencs realitzats pel professorat del col·legi, per a tothom que col·labori amb la Marató.

D’altra banda, avui dijous, el Centre Obert de les Borges, les Voluntàries Musulmanes per la Llengua i l’Associació de Dones La Rosada també han celebrat les seves habituals Festes de Nadal, on s’han acomiadat del curs fins l’any vinent, menjant torrons i compartint bons desitjos.

Comentaris