16.01.2022 |
Territoris.cat

Antoni Villas serà escollit el dia 8 de juliol president del Consell Comarcal de les Garrigues

Antoni Villas, alcalde de Juneda i fins ara diputat provincial, serà escollit nou president del Consell Comarcal de les Garrigues el proper dia 8 de juliol, a les 12 hores, en substitució de Juli Muro, gràcies als 11 representants de CiU.

Antoni Villas i Jordi Sarlé
Antoni Villas i Jordi Sarlé, presentant la Fira de l'Oli de Vinaixa a la Diputació de Lleida.
Antoni Villas serà escollit el dia 8 de juliol president del Consell Comarcal de les Garrigues

Antoni Villas, alcalde de Juneda i fins ara diputat provincial, serà escollit nou president del Consell Comarcal de les Garrigues el proper dia 8 de juliol, a les 12 hores, en substitució de Juli Muro, gràcies als 11 representants de CiU, que ha guanyat un conseller respecte al 2011. De la resta, 7 seran per a ERC, que n’ha guanyat 2 i un per al PSC, que n’ha perdut 3 consellers.

A més dels canvis en el repartiment de representants, aquest mandat s’iniciarà amb una important renovació ja que només repetiran 5 dels 19 consellers que hi havia actualment, tot i que l’alcalde de la Granadella, Carlos Gibert, ho farà representant ERC, enlloc del PSC. També repeteixen l’alcalde de Vinaixa, Jordi Sarlé, que es perfila com a vicepresident primer; l’alcalde de Granyena, Francesc Esquerda; l’alcalde de l’Espluga Calba, Josep Cunillera; i l’alcalde d’Arbeca, Joan M. Simó.

Els 19 representants, per grups polítics seran, per part de CiU, Antoni Villas, alcalde de Juneda; Jordi Sarlé, alcalde de Vinaixa; Francesc Esquerda, alcalde de Granyena; Jordi Ribalta, regidor a les Borges Blanques; Lluís Dalmau, alcalde de Juncosa; Jaume Setó, alcalde de la Floresta; Anna Feliu, alcaldessa de l’Albi; Jaume Estradé, alcalde de la Pobla de Cérvoles; Jordi Capdevila, alcalde de Puiggròs; Josep M. Solé, regidor a Castelldans; i Olegari Alberich, regidor a Bellaguarda.
En representació d’ERC, seran consellers Josep Cunillera, alcalde de l’Espluga Calba; Jordi Sarlé, alcalde del Soleràs; Carlos Gibert, alcalde de la Granadella; Albert Valero, regidor a les Borges Blanques; Joan Albert Roura, regidor a Juneda; Gemma Farré, regidora al Vilosell; i Ramon Abella, regidor a Bellaguarda.
Finalment, per part del PSC repetirà Joan M. Simó, alcalde d’Arbeca.

Antoni Villas serà escollit el dia 8 de juliol president del Consell Comarcal de les Garrigues
comentaris