29.11.2022 |
Territoris.cat

Aprendre anglès i informàtica com estratègia comercial per vendre més

Els comerciants i empreses de les Borges podran gaudir de cursos d'anglès gratuïts i de formació en el projecte web CliCportal amb l'objectiu de poder oferir un millor servei als clients i garantir-se la presència a Internet

Mercat Rebaixes Borges
Els comerciants de les Borges organitzen periòdicament iniciatives comercials com el tradicional Mercat de les rebaixes
Aprendre anglès i informàtica com estratègia comercial per vendre més

Les Borges ha posat en marxa el Pla de Formació per a Comerciants i Autònoms de la població, una iniciativa que proporciona formació gratuïta en anglès i informàtica als comerços, empreses i negocis de les Borges per a què puguin adaptar-se al turisme estranger i alhora adquireixin més visibilitat on-line. L’aprenentatge lingüístic està orientat a aconseguir que el comerç local pugui atendre degudament els turistes estrangers, un mercat emergent al què la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges dedica especial atenció, treballant amb diferents projectes de captació de visitants estrangers a través de propostes de turisme gastronòmic, enològic, oleícola, rural i d’aventura, entre d’altres. La iniciativa se suma a un altre del recursos que aportarà el consistori per garantir la presència a internet de les empreses de les Borges, com és l’accés a la plataforma CliCportal.

Les sessions d’anglès començaran el proper dilluns 25 a l’escola de formació British Centre (c/ Indústria, núm. 8) –recentment guardonada amb el premi a l'Excel·lència en l'activitat formativa, un reconeixement que atorga la Confederació de Comerç de Catalunya- i es prioritzarà l’anglès parlat donant especial importància al vocabulari específic del sector del comerç. El curs, dirigit a aquelles persones amb un nivell elemental de l’idioma, compta amb 20 hores de formació i s’impartirà els dilluns de 20.30 a 22.00 hores. D’altra banda el dimecres 27 començaran a La Borrassa les sessions de formació per aprendre a utilitzar el CliCportal, que garantirà la presència dels negocis de les Borges a Internet. El projecte, un directori d’empreses al web de l’Ajuntament, és un portal gratuït que mostra l’economia local ordenada per sectors i on els negocis podran mostrar els seus productes i serveis i enllaçar-hi la seva pròpia pàgina web. Les sessions seran en grups reduïts i tindran lloc cada dimecres de 20.30 a 22.00 hores.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, ha declarat que aquestes dos vies d’actuació amb les què treballa en consistori de les Borges per promoure el comerç local “són una síntesi del que avui en dia és més necessari per augmentar el valor dels negocis i fer-los més rendibles: l’anglès i la presència a la xarxa, uns recursos que garantiran la comunicació entre clients i empresaris i que la publicitat de l’empresa. D’altra banda Ribalta ha destacat la importància de les últimes actuacions del consistori en matèria de política comercial juntament amb la campanya de dinamització de locals buits i l’atorgament de bonificacions per als que iniciïn l’exercici de qualsevol activitat empresarial i tributin per quota municipal, una mesura aprovada el passat mes d’octubre durant el ple extraordinari de les ordenances fiscals.

Tant el curs d’anglès com la formació en el CliCportal estan organitzats i subvencionats per la regidoria de Promoció Econòmica i l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) de l’Ajuntament amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i del Fons Social Europeu “Construeix el teu futur”.

Aprendre anglès i informàtica com estratègia comercial per vendre més
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement