Aproven la licitació del nou centre per a joves amb discapacitat i trastorns de conducta a Juneda

El nou equipament substituirà el pis tutelat de les Borges Blanques, servei que ara està en funcionament

Complex Cultural de Juneda.
photo_camera Complex Cultural de Juneda.

La Junta de Govern de la Diputació de Lleida va aprovar ahir la licitació de la construcció del centre de salut infantil i juvenil per a persones amb discapacitat i trastorns de conducta, anomenat CRAE Garrigues, a Juneda. El nou equipament, que tindrà capacitat per a onze residents, substituirà el pis tutelat de les Borges Blanques, que presta aquest servei a la comarca des del 2010.

El nou centre de menors que comptarà amb una inversió de 1.073.340€ per a la construcció de la primera fase, es construirà  en un solar de 752 metres quadrats propietat de l’Ajuntament de Juneda, i serà un edifici de dues plantes, una semisoterrada i una baixa, que inclourà les habitacions, la sala de treball, el menjador, la sala d’estar, la cuina, els serveis generals, la zona d’administració, la bugaderia, els vestidors i part d’instal·lacions. La segona i última fase, que significarà auna nova inversió de 250.000 euros, inclourà la resta de la distribució de la zona d’habitacions, l’acabament de la zona d’administració i l’acabat de la planta soterrani.

L’execució en dues fases es fa per poder posar en funcionament el centre de forma parcial amb 11 residents i part del personal necessari. No obstant això, l’equipament tindrà una capacitat total de vint places (5 habitacions dobles i 10 d’individuals).

Comentaris